Cercetaţi penal pentru furt

Un tânăr, în vârstă de 31 de ani, din Giurtelecu Şimleului, a fost prins în flagrant de poliţiştii din Măerişte, în timp ce sustrăgea produse alimentare din locuinţa unui consătean. Potrivit informaţiilor furnizate de biroul de presă al inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Sălaj, infracţiunea a fost comisă marţi, 1 octombrie, în jurul orei 14. Pe numele bărbatului au fost intocmite actele premergătoare începerii urmăririi penale pentru furt şi violare de domiciliu.

Tot în această perioadă, poliţiştii sălăjeni i-au identificat pe Andrei R., de 33 de ani, din Plopiş şi pe Viorel L., de 20 de ani, din Românaşi, care au furat doi cai şi o căruţa în 12 septembrie, din localitatea Gîrceiu, aparţinând lui Ioan L. Celor li s-a întocmit dosar pentru furt, iar prejudiciul cauzat a fost restituit proprietarului.
Un alt furt, al cărui autor a fost identificat de poliţişti, s-a petrecut în perioada 20-27 septembrie. Potrivit sursei citate, poliţiştii din Hereclean au fost sesizaţi de către Rozalia S., din Zalău, despre faptul că, în perioada menţionată, Viorel M., din Bocşiţa, a intrat în beciul amplasat în curtea imobilului pe care reclamanta îl deţine în localitate, de unde a furat 14 litri de pălincă, în valoare de 400 lei. Pe numele bărabatului au fost întocmite acte premergătoare începerii urmăririi penale pentru furt calificat.

Alte articole

Leave a Comment