Programările la RAR se fac doar prin call center

Începând de joi, posesorii de autovehicule se pot programa la Registrul Auto Român doar prin call center-ul înfiinţat pentru acest tip de demers. Practic, de joi, nu se vor mai putea obţine programări la numerele de telefon la care s-au făcut până acum. Numărul de telefon unde se vor face programările este 021-9672, valabil pentru toată ţara.
Avantajele noului sistem de programare constau în încărcarea uniformă a reprezentanţelor RAR şi accesul rapid al clientului la operatorul care efectuează programarea telefonică. În plus, timpul de reacţie va fi foarte scurt şi acţiunile uniforme, în cazurile de creştere temporară a numărului de solicitări de programare.
La numărul unic de telefon se pot face programări, în principal, pentru inspecţia tehnică periodică (ITP), eliberarea cărţilor de identitate ale vehiculelor – CIV, precum şi pentru determinarea noxelor de CO2, dar şi pentru alte tipuri de servicii. Call center-ul face parte dintr-un proiect în valoare de 14.800 de euro, inclus în stategia de dezvoltare a RAR.

Alte articole

Leave a Comment