Program prelungit la pașapoarte

Pentru a veni în sprijinului cetăţenilor care solicită eliberarea de documente de călătorie, Serviciul Public Comunitar de Pașapoarte Sălaj şi-a prelungit temporar programul de lucru cu publicul. Potrivit Instituției Prefectului Sălaj, serviciul va avea program cu publicul în intervalul orar 8 – 20, de luni până vineri, iar sâmbăta şi duminica între orele 8 – 14.

Cererile de pașapoarte simple electronice și de pașapoarte simple temporare se depun în baza programărilor on-line efectuate pe platforma www.epasapoarte.ro. Solicitările de eliberare a pașapoartelor pot fi depuse, în țară, la oricare serviciu public comunitar de pașapoarte. În situația în care nu mai sunt locuri disponibile pentru programare în perioada dorită, puteți verifica disponibilitatea la județele limitrofe.

One Thought to “Program prelungit la pașapoarte”

  1. […] Pentru a veni în sprijinului cetăţenilor care solicită eliberarea de documente de călătorie, Serviciul Public Comunitar de Pașapoarte Sălaj şi-a prelungit temporar programul de lucru cu publicul. Potrivit Instituției Prefectului Sălaj, serviciul va avea program cu publicul în intervalul orar 8 – 20, de luni până vineri, iar sâmbăta şi duminica între orele 8 – 14. Cererile de pașapoarte simple electronice și de pașapoarte simple temporare se depun în baza programărilor on-line efectuate pe platforma http://www.epasapoarte.ro. Solicitările de eliberare a pașapoartelor pot fi depuse,  » Mai multe detalii […]

Leave a Comment