Proiecte de colaborare între Consiliul Județean Sălaj și compania Michelin

Președintele Consiliului Județean Sălaj, Dinu Iancu-Sălăjanu, s-a întâlnit, în această săptămână, cu reprezentanții companiei Michelin, discuțiile purtate vizând implementarea de proiecte comune ce pot aduce o schimbare în bine pentru comunitate, au anunțat astăzi oficialii administrației județene.

„A fost o întâlnire constructivă, în care am reiterat disponibilitatea administrației județene de a colabora cu Michelin în derularea unor proiecte cu impact pozitiv în domenii precum cultura, mediul sau sportul. Compania este un actor important în județul Sălaj, dovadă stând investițiile majore făcute în toți acești ani. Sunt încrezător că în viitorul apropiat vom găsi multe posibilități de colaborare în beneficiul cetățeanului”, a declarat Dinu Iancu-Sălăjanu.

2 Thoughts to “Proiecte de colaborare între Consiliul Județean Sălaj și compania Michelin”

  1. Dorin

    Cata demagogie din partea cataretului! Asta, habar nu are ce zice. Baga si el ca altii „…in beneficiul cetatenilor”,”intalnire constructiva” etc., vorbe goale ca la el la Balan. Esti caraghios , omule! Ti-o spune un anti-pesedist inrait.

  2. Anonim

    Macar acest fel de companii mai fac ceva benefic pt popor pt ca cohortele de bugetari consuma toti banii colectati de pe spatele poporului pe salariile lor nesimtite si pe luxuri la locul lor de huzur

Leave a Comment