Procurorii salajeni decid azi daca vor continua protestul

Procurorii salajeni decid azi daca vor continua protestulAdunarea Generala a procurorilor din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Salaj se va intruni, astazi, pentru a lua o decizie in privinta continuarii protestului declansat cu aproximativ doua saptamani in urma, fata de Legea salarizarii unice si a situatiei financiare din domeniul magistraturii, ne-a declarat purtatorul de cuvant al Parchetului de pe langa Tribunalul Salaj, Rodica Vaida Pece.

In privinta judecatorilor din cadrul Tribunalului Salaj, acestia sunt decisi sa continue protestul pana cand Guvernul va lua in seama revendicarile formulate la nivel national si va stabili un calendar pentru solutionarea lor. Situatia va trebui sa se rezolve odata si odata, fiindca nu poate dura la nesfarsit. Suntem aici pentru a ne sustine cauza si abia acum incep negocierile cu adevarat, ne-a declarat presedintele tribu-nalului Salaj, Petronela Nasaudean, aflata in aceste zile la Bucuresti.

Potrivit presedintelui Tribunalului Salaj, in justitie volumul de munca este foarte mare iar protestul urmareste de fapt obtinerea conditiilor optime pentru desfasurarea unei justitii de calitate.

Leave a Comment