Procesul privind schimbarea viceprimarului Zalăului, Daniela Coţa, amânat până în ianuarie

Dosarul Prefectura versus Consiliul Local (CL) Zalău privind schimbarea viceprimarului Daniela Coţa, aflat pe rolul instanţei sălăjene, având ca termen de judecată data de 28 noiembrie, a fost amânat. Următorul termen a fost stabilit pentru data de 9 ianuarie 2015, ceea ce înseamnă că Daniela Coţa va râmâne în continuare viceprimarul municipiului Zalău, până la data precizată.
Reamintim că disputa dintre Prefectura Sălaj şi Consiliul Local Zalău a început în cursul lunii august, când consilierii locali, în cadrul unei şedinţe extraordinare din data de 6 august, au votat două proiecte de hotărâre cu privire „la schimbarea din funcţia de viceprimar al Municipiului Zalău a doamnei Coţa Daniela” şi cel cu privire la „alegerea unui viceprimar al Municipiului Zalău”. Astfel, consilierii au decis prin vot secret, desigur, şi alegerea unui nou viceprimar în persoana lui Claudiu Bîrsan. „Noul ales” nu a reuşit să ocupe fotoliul de viceprimar, numirea acestuia fiind tergiversată, timp în care Instituţia Prefectului, respectiv prefectul, a atacat în contencios administrativ decizia CL Zalău la Tribunalul Sălaj, în data de 13 august. Primul termen de judecată stabilit pentru vineri, 28 noiembrie, a fost amânat până în data de 9 ianuarie 2015. Referitor la decizia instanţei, Claudiu Bîrsan, a precizat că: „Singurul scop urmărit de iniţiatorii acestui demers este cel de a tergiversa cât de mult posibil schimbarea viceprimarului PSD. Cred că nu surprinde pe nimeni faptul că printr-o cerere de intervenţie în nume propriu a viceprimarului PSD s-a amânat judecarea cauzei. Eu cred că este important să existe cât de repede o soluţie în această cauză, şi cred că şi cei de la PSD ar trebui să fie foarte interesaţi de acest lucru, pentru că această cramponare de funcţii începe să se repercuteze şi asupra rezultatelor electorale”, a menţionat Bîrsan.

14 Thoughts to “Procesul privind schimbarea viceprimarului Zalăului, Daniela Coţa, amânat până în ianuarie”

 1. VOLEI

  :)) ioi! ce îmi place! Coţa nu dă drumul la scaun! Bârsan nu-şi poate intra în funcţie şi la final Primăria o să trebuiască să plătească salariul retroactiv lui Bârsan! Fain! Ce să zic? Nimic! Fraieri suntem noi cei care plătim taxe. Oare când justiţia o să judece drept? Dacă Prefectura a făcut contestaţia a ştiut pe ce se bazează! Oare la ce trebuie amânare? Să-i bată Dumnezeu pe cei care nu au dreptate în această speţă! O spun în postul Crăciunului şi sper să-i bată Dumnezeu! Doamne Ajută!

 2. nick

  primaria din zalau este obisnuita sa plateasca de doua ori pentru un lucru………vezi cazul modernizarii retelelor de termoficare….proces pierdut de tanara speranta promovata de capalnasiu, baican lucian ………….promovat in urma unor rasunatoare „succesuri” si „legaturi periculoase” cu mafia imobiliara” oferitoare de premii

 3. motanul negru?

  Femeia asta nu pricepe că e în plus la Primărie? Nimeni n-o mai vrea! Atunci…? Infatuarea comunistă…!

 4. Mihaela

  Oferte de lucru pentru toti! Oferta este deja un fenomen! Foarte multi oameni lucreaza cu noi! Asiguram contract legal! Au fost trimise deja primele castiguri! Avem dovada platilor! NU e MLM si NU e joc piramidal! Castigati 300 dolari lunar, lucrand ca operator online, 3 ore pe zi! Va expediem detalii, daca trimiteti textul ”Info” la adresa de email: dia_bacs@yahoo.com

 5. Anonim

  imi este vecina,prin comportament si atitudine civica este ,,0”pentru zalau ar fi o catastrofa

 6. Anonim

  daca nu e dorita sa fie in primarie de ce mai sta nu e rusine sa steie acolo cu forta

 7. Anonim

  vai !vai!cit tupeu, cita nesimtire si nerusinare exista in femeia asta,este o profitoare a unui partid corupt care n-a facut nimic pentru zalau,daca ati trecut pe strada Closca unde-si are cuibu aceasta edila veti constata valoarea acestei femei,o strada neglijata,plina de gropi,fara trotuare sau cu trotuare distruse,fara rigole sau cu rigole distruse

  1. Cetatean

   oare cine are in responsabilitate intretinerea orasului ? nu cumva administratorul public? oare de ce au ales penelistii cei cinstiti sa ascunda de cetateni prioritatile orasului ?

 8. Anonim

  cine pierde procesul sa p-lateasca si salariul luat pe degeaba

 9. Penibil...

  Sa-mi spuna si mie cineva…
  E adevarat ca a fost femeie de serviciu la Posta?!

  1. Cetatean

   este, cumva, o rusine sa fii femeie de servici ?
   Spre informarea ta corecta, nu a fost.Dar cred ca nu te intereseaza.

 10. Cornel

  Oferta legala de lucru la domiciliu! Tot mai multi oameni lucreaza acum cu noi, convinsi de seriozitatea noastra! Contract legal si oferit imediat! Dovada platii! Au fost trimise deja primele castiguri! NU e vorba despre joc piramidal sau despre MLM! Lucrati ca operator online, 3 ore pe zi, si incasati 300 dolari lunar! Pentru mai multe detalii, trimiteti textul ”Info” la adresa de email: icornel_f@yahoo.com

 11. motanul negru?

  De ce nu postați toate comentariile civilizate la adresa articolului: Faceți ca și ziariștii de la Graiul – invariabil toate comentariile sună – Text invalid. Probabil sunt ei invalizi, să priceapă că comunismul a apus de 25 ani.

 12. motanul negru?

  Totul sună ca filmul lui Bruce Willice: Greu de ucis-5. Sau ca și poezia lui Adrian Păunescu-porcul: Priviți aceste rație, deși moarte ele zboară! Ce le ține încă în viață este dragostea de țară! La noi se modifică: dragostea de ciolan!

Leave a Comment