Procesul primarului Radu Căpîlnaşiu cu ANI merge mai departe

Potrivit comunicatului biroului de relaţii publice din cadrul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie ICCJ, recursul formulat de edilul zălăuan, în procesul de incompatibilitate intentat de Agenţia Naţională de Integritate (ANI) “Instanţa ICCJ admite în principiu recursul urmând să judece cauza în data de 31 martie 2016”. Potrivit ANI, edilul s-a aflat în stare de incompatibilitate în perioada 17 mai 2010 – 01 august 2013, precum şi în perioada 26 iulie 2010 – noiembrie 2013, întrucât a deţinut, simultan, funcţia de primar al Municipiului Zalău, Judeţul Sălaj, şi calitatea de reprezentant al asociatului persoană juridică-Municipiul Zalău în cadrul Adunării Generale a Asociaţilor S.C. E-STAR ZA DISTRITERM S.R.L., precum şi în cadrul Adunării Generale a Asociaţilor S.C. CITADIN ZALĂU S.R.L.

Alte articole

3 Thoughts to “Procesul primarului Radu Căpîlnaşiu cu ANI merge mai departe”

  1. Anonim

    Asta-i procedura.SE comunica raportul si se da un termen.Ulterior se admite in principiu si se mai da un termen.Si doar la acel termen din 31 martie o sa se pronunte asupra recursului.Are toate sansele sa piarda cum a pierdut si la CA.sau mai stii poate face parte din cei 5%carora ICCJ LE ADMITE RECURSURILE SI CASEAZA O HOTARARE A CA.

  2. Anonim

    Cred ca ANI si a.asumat.deja.pierderea acestui proces….

  3. Anonim

    ANI nu i-a intentat nici un proces lui Capilnasiu.Ani a costatat printr-un raport ca s-a aflat in incompatibilitate fiind institutia statului abilitata de lege sa constate incompatibilitati.Capilnasiu a contestat decizia ANI DECI EL A INTENTAT PROCESUL..Curtea de Apel CLUJ a respins actiunea intentata de Capilnasiu statuind ca a fost in incompatibilitate.Acelasi Capilnasiu a facut recurs si a contestat sentinta CA.chiar asa dezinformam

Leave a Comment