Peste 13.000 de lei, donaţi familiei regretatului Radu Gog

Asociaţia Sportivă Cavalerii a organizat şi în acest an „Memorialul Radu Gog”, eveniment ce a ajuns la cea de-a XII-a ediţie. Anul trecut a fost prima dată când a fost organizată şi o licitaţie cu tricourile unor fotbalişti din Liga I, iar în acest an, acţiunea a continuat cu un număr mai mare de triocuri.
Cel mai licitat a fost tricoul Cristinei Neagu, desemnată cea mai bună handbalistă din lume în 2015, care a fost achiziţionat de Vasile Ardelean, un fost atlet zălăuan de performanţă, stabilit în Statele Unite ale Americii. Tot el a achiziţionat şi tricoul lui Răzvan Raţ, care a avut inscripţionat pe număr numele victimelor de la Colectiv. Acesta a oferit în schimbul celor două tricouri suma de 4.150 de lei.
Suma donată familiei regretatului Radu Gog a fost de la un an la altul mai mare. În 2015, organizatorii au donat 8.500 de lei pentru soţia Nadia Gog şi cele două fiice, Andrada şi Raluca, iar în acest an, familia va primi peste 13.000 de lei.
„Îmi aduc aminte că la prima ediţie au fost patru echipe participante, iar în acest an, au fost la start 21 de echipe. Evenimentul este unul mult aşteptat de majoritatea iubitorilor de fotbal şi minifotbal din Zalău, dar şi din afara municipiului. Ca orice început, a fost greu, iar o dată cu trecerea anilor am încercat să organizăm şi alte acţiuni în cadrul evenimentului, pentru a putea dona cât mai mulţi bani familiei. Nicio sumă de bani nu va putea înlocui prezenţa tatălui pentru cele două fiice, dar cred că banii pe care-i donăm familiei la finalul fiecări competiţii este binevenită atât pentru doamna Nadia Gog, cât şi pentru fiicele sale. La ediţia din 2015 s-au adunat 8.500 de lei, iar la evenimentul din acest an, suma strânsă depăşeşte 13.000 de lei”, a declarat fostul arbitru, Ioan Onicaş, unul dintre organizatori.
La fel ca anul trecut, şi ediţia din acest an a fost organizată la două categorii, open şi old-boys. Prima categorie a fost câştigată de echipa Marisa, iar la old-boys, pe primul loc s-a situat Armătura Zalău, aflată la prima competiţie de după desfiinţare.
În cadrul evenimentului a fost organizată şi o tombolă, unde „marele premiu” a fost un tricou al echipei naţionale a României cu semnăturile tuturor jucătorilor.

One Thought to “Peste 13.000 de lei, donaţi familiei regretatului Radu Gog”

  1. ala bala

    „bulsit” marca onica$ 🙂

Leave a Comment