Primim la redacție

În urma publicării unei sesizări trimise în cursul săptămânii trecute de un grup de cetățeni din localitatea Brebi, comuna Creaca, sesizare cu privire la situația gravă cauzată de praful provenit de la autobasculantele ce coboară de la cariera Moigrad, autoritățile s-au sesizat, iar cei care au făcut sesizarea prin intermediul rubricii “Opinia cititorului” din cotodianul Magazin Sălăjean, au primit asigurări că problema va fi remediată în scurt timp. “Stimată redacție, vă mulțumesc, în numele consătenilor mei, pentru articolul pe care l-ați publicat în ziua de 14 septembrie, în legătură cu situația cauzată de praful care ne afectează sănătatea, praf ce provine zi de zi de la camioanelor care coboară de la cariera Moigrad pe drumul care intră în comună și care este neasfaltat. Deja autoritățile s-au sesizat, au luat legătura cu noi și ne-au promis că situația se va rezolva prin asfaltarea drumului. Chiar dacă aceste lucrări se vor face, așa cum au spus, imediat după alegeri, noi sperăm să nu fie promisiuni deșarte! Vă dorim succes în activitate și în toate demersurile pe care le faceți pentru oameni. Cu stimă, Ioan Opriș, în numele locuitorilor satului Brebi, comuna Moigrad.”
M. S.

6 Thoughts to “Primim la redacție”

 1. Anonim

  Comuna Moigrad?? Cu cine a-ți făcut geografia???

  1. Anonim

   la seral 🙂
   dar cum nu ii este rusine primarului sa minteasca asa de mandru? o sa-l asfalteze? e drum comunal? si cu ce bani? primari nu are bani nici de salarii, dapoi de scoala ?
   acel drum are nevoie de o fundatie ca un drum national, caci masinile lea au si 40 de tone

  2. Anonim

   Dar tu cu cine „a-i” făcut gramatică?!

 2. Anonim

  Ați putea scrie un articol si despre camioanele analfabetului senator Pop care circu prin comuna Creaca iar casele incep sa crape! Nu mai vorbesc de sosea!!!

 3. Anonim

  de Pop nu se leaga nimeni, dar ati sunat la politie? ati facut sesizari in scris ? la primarie, la drumurile nationale, la Consiliul judetean Salaj, etc !!!
  filmati masinile si trimiteti filmarile la toate televiziunile, PROTV, ANTENE 123, DIGI, B1, etc
  plus la presa locala, la toate ziarele si site de stiru locale
  poate asa il prinde rusinea pe Pop

 4. Miki

  Dar mașinile care vin și pleacă de la cariera din Cuceu?îngroapă satul în praf.Dan Ghiurco zice ca fapte nu vorbe.Praful din Cuceu este datorita faptelor lui.

Leave a Comment