Primarul Căpîlnașiu a verificat stadiul lucrărilor la hala agro-alimentară

Radu Căpîlnașiu, primarul municipiului Zalău, alături de administratorul public și directorul tehnic al Primăriei, au vizitat stadiul lucrărilor la hala agro-alimentară din centrul orașului și au discutat cu reprezentanții constructorului detaliile referitoare la ”derularea lucrărilor și soluțiile tehnice pentru punerea în valoare a halei”. ”Erau câteva lucruri care trebuiau lămurite. Am vrut să vedem ce soluții ar fi pentru îmbunătățirea aspectului și funcționalității complexului. Lucrările decurg bine, dar ne dorim să folosim mai optim anumite spații. De asemenea, accesul în hala agro-alimentară dinspre piață se va modifica pentru a-l face mai facil”, ne-a declarat primarul Radu Căpîlnașiu.
Investiția, în valoare de aproximativ 13 milioane de lei, se derulează în cadrul unui proiect al Primăriei Zalău, ce are ca scop realizarea unui complex agroalimentar cu subsol, parter și etaj, în zona centrală, cu spaţii comerciale pentru legume, fructe, lapte şi produse lactate, carne şi preparate, inclusiv o parcare subterană cu 50 de locuri. Potrivit primarului Căpîlnașiu, parcarea subterană va fi cu plată și va avea un sistem care va informa șoferii în timp real despre numărul locurilor de parcare libere. Termenul estimativ de finalizare a lucrărilor este 31 octombrie 2014.

3 Thoughts to “Primarul Căpîlnașiu a verificat stadiul lucrărilor la hala agro-alimentară”

  1. […] Via: Primarul Căpîlnașiu a verificat stadiul lucrărilor la hala agro-alimentară […]

  2. ppdd

    gresit, se vor finaliza lucrarile anul viitor prin martie-aprilie. poate in octombrie o sa taie ei pangica ca se apropie alegerile, in rest muncitorii o sa termine doar la anul. doar asae la romani. si cand o sa fie gata lucrarea o sa fie si iesita din garantie. La fel se intampla si cu investitia de 4,2 mil euro , de fluidizare a traficului din oras. A iesit din garantie si nuci nu a fost data in folosinta toata, o buina parte din investiotie nu a fost pornita, radarele fiz=xe, si iar o alta parte, cea de tuburi subterane a fost lasata de isbeliste, cu capetelein aer. intrebarea ar fi cum de curtea de conturi, auditul, dna si dlaf nu se sesizeaza sa vada daca acei 4,2 il de euro au fost invstiti aca cum trebuie

  3. Silvan

    Eheeee…Vin Alegerile…Incepe si Primarul sa iasa din birouas si Sa se Fotografieze cu mana indicand k Ceausescu…..No, amu Face si el ce poate-da indicatzii pretioase la muncitorii de pe santierele judetzului….Borduri mai noi, ceva??????

Leave a Comment