Partidul Mişcarea Populară face curte Partidului Popular European

Adrian Popan, vicepreşedintele Partidului Mişcarea Populară (PMP) Sălaj, susţine că partidul pe care îl reprezintă a început deja demersurile de apropiere de Partidul Popular European (PPE). „Mişcarea Populară, ca partid de centru-dreapta, a început deja demersurile de apropiere de Partidul Popular European, iar europarlamentarii pe care PMP îi va trimite în Parlamentul European vor activa în grupul PPE”, a declarat Adrian Popan, joi, în cadrul unei conferinţe de presă. Potrivit acestuia, PPE este, actualmente, cea mai importantă forţă politică din Parlamentul European. „Şi suntem convinşi că va rămâne aşa şi după alegerile europarlamentare din luna mai, pe care le va câştiga în faţa socialiştilor. PPE este forţa politică numărul unu în Europa, ceea ce înseamnă că, în întreaga Uniune, cetăţenii au cea mai mare încredere în soluţiile de centru-dreapta. Exemplul Germaniei, condusă cu succes prin criza economică de guvernul de centru-dreapta al cancelarului Merkel, este cea mai bună dovadă”, a mai spus vicepreşedintele PMP Sălaj.
Adrian Popan susţine, totodată, că utimul sondaj de opinie, la nivel naţional, prezintă PMP cu 9 la sută din intenţiile de vot, situându-se astfel pe un loc 4, în urma PSD şi PNL, în timp ce PDL se situează pe locul 3, cu 10 la sută din opţiunile electoratului. „Iată cum un partid nou, şi anume PMP, care s-a înfiinţat oficial în urmă cu câteva luni, are deja un scor foarte apropiat de cel al PDL. Se confirmă astfel sondajele de opinie din luna martie, în care PMP avea circa 10 la sută din opţiunile de vot”.
În altă ordine de idei, reprezentantul PMP Sălaj susţine că PSD este un partid putred, cu un preşedinte marionetă, manevrat de baronii corupţi, subliniind totodată că miza PSD în acest an electoral este să acapareze întreaga putere şi să-i scape pe baroni de dosare. „Cea mai clară dovadă este chiar declaraţia primului ministru, preşedinte al PSD, Victor Viorel Ponta, care le-a promis public baronilor că după ce Traian Băsescu nu va mai fi preşedinte, le va face dreptate. Pentru Ponta, dreptate pentru baroni înseamnă o justiţie subordonată PSD şi undă verde pentru furăciuni”, a conchis Adrian Popan.

6 Thoughts to “Partidul Mişcarea Populară face curte Partidului Popular European”

 1. nicu

  NU STIAM CA SUNT HO…….. SAPIENS.,PPE ESTE CU PANTALONII JOS?

 2. Ce lichele!

  Pe fomistii astia unde i-au mai gasit?

 3. Anonim

  D-le POPAN te stiu de om serios PMP pentru tine ce reprezinta??? NU te-ai saturat de base?si haita lui????? Vrei in parlamentul european pe MONICA MACOVEI sau pe CRISTIAN PREDA ????acesti antiromani cu para la straini zau ca nu te mai inteleg omule lasa-te de circ in ZALAUL nostru nu da speranta acestor impostori care miros URAT.

 4. 66999

  lume lume ce schimbari avem la boghis bai

 5. 66999

  au venit munteni sa faca legea in ardeal mai greu da mult no sa stati avand in vedere cum vorbiti cu oamenii e jale sa nu va puie dracu sa ne cereti voturile dupa ce ne lucrati ca niste sclavi pt 8 milioane si ne dati si afara si apoi ne si luati in interviu ca nu gasiti alti fraieri astia cu jepanii atentie mare pe drumurile noastre incet incet va vine sfarsitullll si apropo mancarea facuta de schimbul romancelor jale si putina boghisul a fost renumit pt mancare facuta dar deja multi se plang degeaba constuiesti daca numai va fi mancarea cum a fost decand nu e mariana pasca la pupitru multe grupuri nu vom veni precis va urca preturile ca la munteni lui udrea nu toti suntem bogati ca voi astia cu jepanii suntem cu ochii in patru pt ca ardeleanul este ardelean si suntem tarii pe piata un fost angajat va scrie si vom fii vecini deci sunt cu ochii in patru jepanilor66666699999

Leave a Comment