Primăria Zalău amplasează insule ecologice pentru colectarea deșeurilor

Prin Programul Național de Redresare și Reziliență, Primăria Municipiului Zalău a obținut finanțare în vederea achiziției și amplasării a 100 de insule ecologice digitalizate pentru colectarea deșeurilor în municipiul Zalău.
În vederea implementării proiectului, astăzi, în cadrul ședinței ordinare de Consiliu Local a fost aprobată valoarea cheltuielilor eligibile din contractul de finanțare încheiat între Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor și Municipiul Zalău, respectiv 6.887.300 lei. De asemenea, a fost aprobată și suportarea de la bugetul local a valorii de 98.390 lei, aceasta reprezentând cheltuieli neeligibile.
Prin intermediul acestui proiect este prevăzută achiziția și amplasarea a 100 de insule supraterane încasetate cu 5 containere a câte 1.1 metri cubi pentru toate cele 5 fracții: biodegradabil, rezidual, sticlă, plastic și metal, hârtie și carton. Aceste insule ecologice vor fi amplasate în zonele de blocuri, amplasamentele vizate fiind cele actuale în care funcționează punctele de colectare actuale.
Achiziția va fi făcută de Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor, urmând ca aceste insule să fie livrate Municipiului Zalău pentru instalarea pe amplasament.
M. S.

2 Thoughts to “Primăria Zalău amplasează insule ecologice pentru colectarea deșeurilor”

  1. […] Prin Programul Național de Redresare și Reziliență, Primăria Municipiului Zalău a obținut finanțare în vederea achiziției și amplasării a 100 de insule ecologice digitalizate pentru colectarea deșeurilor în municipiul Zalău. În vederea implementării proiectului, astăzi, în cadrul ședinței ordinare de Consiliu Local a fost aprobată valoarea cheltuielilor eligibile din contractul de finanțare încheiat între Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor și Municipiul Zalău, respectiv 6.887.300 lei. De asemenea, a fost aprobată și suportarea de la bugetul local a valorii de 98.390 lei, aceasta reprezentând cheltuieli neeligibile. Prin intermediul acestui proiect este… Citeste mai mult […]

  2. […] Prin Programul Național de Redresare și Reziliență, Primăria Municipiului Zalău a obținut finanțare în vederea achiziției și amplasării a 100 de insule ecologice digitalizate pentru colectarea deșeurilor în municipiul Zalău. În vederea implementării proiectului, astăzi, în cadrul ședinței ordinare de Consiliu Local a fost aprobată valoarea cheltuielilor eligibile din contractul de finanțare încheiat între Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor și Municipiul Zalău, respectiv 6.887.300 lei. De asemenea, a fost aprobată și suportarea de la bugetul local a valorii de 98.390 lei, aceasta reprezentând cheltuieli neeligibile.  » Mai multe detalii […]

Leave a Comment