Prefectura probeaza calitatea laptelui procesat

Prefectura probeaza calitatea laptelui procesat In colaborare cu Directia Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor, Institutia Prefectului Judetului Salaj va demara o serie de controale privind calitatea laptelui procesat de catre producatorii salajeni de produse lactate. Institutia Prefectului face cunoscut, printr-un comunicat de presa, ca s-a constituit – prin Ordin al Prefectului – Comisia mixta de verificare a calitatii laptelui procesat de catre producatorii de produse lactate. Din componenta acestei Comisii fac parte reprezentanti ai Institutiei Prefectului, Directiei Sanitar Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor, Inspectoratul Judetean de Politie si reprezentantul Asociatiei Crescatorilor de Bovine din judetul Salaj.

Comisia are rolul de a efectua controale, ca, ulterior, sa prezinte prefectului rezultatele obtinute. In cazul in care se vor constata nereguli, Comisia respectiva va prezenta concluzii si, totodata, va propune masurile care se impun.

Leave a Comment