„Porolissum Fest”, supravegheat de jandarmi

Ionuţ Cormoş

Inspectoratului de Jandarmi Judeţean (IJS) Sălaj va asigura la acest sfârşit de săptămână, ordinea şi liniştea publică pe timpul desfăşurării manifestărilor cultural artistice în cadrul ”Festivalului de reconstituire istorică – Porolissum Fest 2016”. Astfel, sâmbătă şi duminică, jandarmii vor fi prezenţi în mijlocul cetăţenilor în localitatea Moigrad, la Castrul Roman “Porolissum”, unde vor executa misiuni pentru prevenirea şi combaterea oricăror fapte care aduc atingere normelor de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice.
Pentru a preveni producerea unor evenimente neplăcute Jandarmeria sălăjeană atenţionează cu privire la faptul că aceste manifestări care implică un public numeros reprezintă oportunităţi pentru infractori şi recomandăm cetăţenilor să nu ţină la vedere obiectele şi bunurile de valoare, să manifeste spirit de solidaritate, vigilenţă în locurile aglomerate şi să solicite sprijinul forţelor de ordine aflate în dispozitiv în situaţiile în care este necesară intervenţia acestora.
Pentru a sesiza faptele de natură să tulbure ordinea şi liniştea publică, cetăţenii pot apela telefonul de urgenţă 112 sau dispeceratul IJS Sălaj la numărul de telefon 0260669722.

Alte articole

3 Thoughts to “„Porolissum Fest”, supravegheat de jandarmi”

  1. […] Ionuţ Cormoş Inspectoratului de Jandarmi Judeţean (IJS) Sălaj va asigura la acest sfârşit de săptămână, ordinea şi liniştea publică pe timpul desfăşurării manifestărilor cultural artistice în cadrul ”Festivalului de reconstituire istorică – Porolissum Fest 2016”. Astfel, sâmbătă şi duminică, jandarmii vor fi prezenţi în mijlocul cetăţenilor în localitatea Moigrad, la Castrul citește toată știrea… […]

  2. porolissum trist

    Ce sa supravegheze?? Un esec total acest eveniment. Am numărat 12 oameni, asta e multimea. Investiti banii in altceva, d.lor de la Muzeu! Valabil si pt Centrul de Cultura, alta masinarie de evenimente ratate.

  3. Rodica

    Trist e ca sunt oameni ca tine care au o viziune negativista asupra vietii culturale. Stradania organizatorilor e de laudat, evenimentul e de aplaudat iar oamenii care au fost sa asiste si sa participe la eveniment nu erau zombi, nici stafii, ca oricat de nepriceput ai fi la aritmetica numarul 12 e grava eroare sau oroare. Priviti partea frumoasa a lucrurilor, oamenii frumosi care duminica au asteptat sa treaca furtuna, s-au adapostit pe unde au putut ca sa nu rateze spectacolul de reconstituire istorica.din respect pentru acei spectatori minunati si pentru trupele participante incercati sa zambiti sincer vietii.

Leave a Comment