Poliţiştii locali împart amenzi pe străzile Zalăului

Agenţii Poliţiei Locale au aplicat peste 100 de sancţiuni contravenţionale unor cetăţeni din municipiu care au uitat de bunul simţ. Mai mulţi zălăuani au fost sancţionaţi cu amenzi în valoare totală de 3.300 de lei, dar şi cu avertismente, pentru că au apelat în mod repetat la mila publicului, au tulburat ordinea şi liniştea publică, au răscolit şi au aruncat pe jos gunoiul din containere şi în plus au călătorit cu abutobuzul fără bilet. Toate aceste nereguli au fost constatate de poliţiştii locali, pe parcursul a două săptămâni în perioada 9-23 mai. Pe această cale, pentru a veni în sprijinul cetăţenilor, în cazul în care sunt sesizate încălcarea unor norme de convieţuire socială sau săvârşirea unor fapte contravenţionale, dispeceratul Poliţiei Locale poate fi apelat de cetăţeni 24 din 24 de ore la numerele de telefon 0260610178 sau 0734777801.

Alte articole

5 Thoughts to “Poliţiştii locali împart amenzi pe străzile Zalăului”

 1. Vale....aaaaaa Zalaului

  Au aplicat pe Dracu”!
  Cati gitani au amendat dintre aia care merg zilnic cu autobuzul fara bilet?
  Niciunul!
  Cate amenzi din alea 100 sunt avertismente si ce e aia 3000 de lei valoare la toate cand alte amenzi,jumatate din minim sunt de platit pe loc sau in 48 de ore doar o singura amenda?
  Cate se contesta in Instanta si cate se incaseaza pana la urma?
  Astia din amenzile incasate nu-si acopera nici primele lunare!
  De ce nu afisati poze cu localii nostrii bravi?
  Sau nu sunt atat de fotogenici ca moldovenii?
  Sau parcurile noastre nu sunt ca ale lor?

 2. voicu

  apa de ploaie niste capuse comuniste care defapt nu produc nimic,amenzile nu se incaseaza,cersetorii nu scad,locatarii unor blocuri nu se pot odihnii din cauza unor tineri indisciplinati ,(a se vedea blocul D37 din Dumbrava 1,politistii dorm in microbuz pe strazi dosnice oare cit trebuie sa-i mai suportam pe banii nostrii

 3. finante

  Pentru primii doi cretini de pe forum:amenzile pe mijloacele de transport le aplica angajatii operatorului de transport,nu are compenta politia pentru asta,plata pe loc si in 48 de ore este acelasi lucru cretinule,contestatia in instanta este drept cetatenesc chiar daca fabulezi sau nu tu pe forum,prime lunare nu se mai acorda de 4 ani pri hotarare de guvern bai idiotule. Pentru cascatul ala de Voicu, ai ma demnitatea si afiseaza-ti fisa fiscala sa vedem si noi cu cat contribui din banii tai ma milog asistat la casieria statului!!!

  1. voicu

   Alupigus cu ma-ta aia proasta care te-a fatat in sant la cimitir!
   Javra imputita facuta la betie cu gropari sifilitici pe buza tomberonului de gunoi!

 4. Vale...a Zalaului

  Bai labe finante asta de mai sus……
  Io inteleg ca boactarii ca tine-s loviti cu scula-n cap,da’ tu dovedesti imbecilitate notorie!
  Cine ti-a cerut parerea mai sifiliticule?

Leave a Comment