Platforma MerXu – o piață digitală de desfacere pentru produsele industriale

Industria comerțului digital este în continuă schimbare în ultimii ani, tot mai multe companii aderând la acesta, din motive evidente. Deși comercianții își dezvoltă platformele proprii pentru îmbunătățirea afacerilor și găsirea clienților, pe cont propriu uneori poate fi dificil. Pentru a veni în ajutorul tuturor, au luat naște platforme B2B pentru tranzacționare internațională, facilitând astfel accesul tuturor, la o varietate largă de clienți și produsele dorite.

Comerț digital internațional pe MerXu

Platforma MerXu reprezintă o platformă de tranzacționare internațională B2B dedicată pieței industriale. Prin intermediul platformei, o companie își poate încărca produsele comercializate, alături de întreaga sa structură organizatorică pe site. Companiile ce vând produsele pot adăuga cataloage de produse, prin intermediul cărora cumpărătorii vor putea căuta produsele dorite atât după nume, cât și după numărul de identificare (EAN) sau în funcție de anumiți parametrii specifici.

Bunurile oferite de furnizori pot fi achiziționate atât în vrac sau individual, precum și prin tranzacții colective sau în urma unor cereri.

Pe platformă există de asemenea și un messenger disponibil, cu opțiunea de a traduce mesajele în limbile locale ale vânzătorilor și clienților, depășindu-se astfel bariera lingvistică și crescând șansele finalizării tranzacțiilor. Tot prin intermediul funcției messenger, în calitate de client, veți putea afla informații despre anumite produse, negocia prețurile și stabili modalități de plată pentru comenzile efectuate.

Platforma asigură verificarea fiecarei companii în etapa de înregistrare, pentru ca toți beneficiarii să beneficieze de securitate maximă în timpul tranzacțiilor naționale, dar și internaționale .

Produse industriale diversificate și transport gratuit intern și internațional

Platforma MerXu este dedicată tuturor companiilor mici, mijlocii și mari, din Europa Centrală și de Est. Companiile regăsite în cadrul platformei au prețuri competitive, dispun de un grad ridicat de profesionalism și oferă produse de calitate înaltă.

Printre produsele industriale ce pot fi achiziționate, regăsim produse din domeniul agriculturii, produse electrice, pentru industria HoReCa, instalații sanitare, de încălzire și ventilație sau produse chimice și din oțel și scule electrice și de mână.

Fiindcă fiecare țară dispune propriile caracteristici industriale, cerințe legale sau o politică diversificată de export și import, datorită platformei, comerțul devine unul eficient. Astfel se permite exportul mărfurilor cu potențial către un număr cât mai mare de clienți, precum și importul anumitor produse căutate de firme.

Vă puteți dezvolta astfel sectorul de produse electrice, achiziționând articolele dorite pe https://merxu.com/ro/c/electrice-858daf38c87b497babb575af95379f66 sau exporta către una dintre cele 9 țări care au aderat la platformă, materiale și echipamente de construcții, echipamente de protecție sau echipamente și utilaje industriale.

Indiferent de țara de origine a companiei furnizoare, prin intermediul platformei, odată selecționate produsele dorite, veți beneficia de transport gratuit, de la vânzători cehi, estoni, polonezi, lituanieni, maghiari, germani, români si slovaci. Acest lucru este excepțional, întrucât ajută clienții să economisească costurile de transport.

Satisface companiile care caută soluții end-to-end

Cele mai multe companii din diverse domenii, precum HoReCa, construcții, sanitare, electrice, caută soluții personalizate end-to-end, care să răspundă nevoilor mai largi. Acest tip de servicii end-to-end se referă la furnizorii ce pot urmări un proiect de la început până la sfârșit, furnizând tot ceea ce este necesar, ajutând astfel la optimizarea performanței și eficienței afacerilor.

De exemplu, dacă aveți nevoie de echipamente și cabluri electrice pentru un magazin cu specific, pe https://merxu.com/ro/c/cabluri-si-fire-1a77017de3b644999427bf40536ddbff/ veți putea găsi produse care să corespundă nevoilor proprii. Prin partajarea datelor despre articolele dorite, veți găsi cu ușurință companii ce vor furniza produse personalizate IT, precum software și hardware, ori diverse articole pentru HoReCa, companii ce pot oferi în mod sinergic o experiență perfectă pentru fiecare client în parte.

Găsiți furnizori de încredere pentru dezvoltarea afacerilor sau faceți-vă cunoscută marca la nivel internațional prin intermediul platformei. Înregistrați-vă facil și rapid pe https://merxu.com/ro/ pentru a începe tranzacționarea produselor dorite imediat. Spațiul virtual permite tranzacții sigure, fiabile, astfel încât toate companiile să beneficieze de siguranță.

2 Thoughts to “Platforma MerXu – o piață digitală de desfacere pentru produsele industriale”

  1. […] Industria comerțului digital este în continuă schimbare în ultimii ani, tot mai multe companii aderând la acesta, din motive evidente. Deși comercianții își dezvoltă platformele proprii pentru îmbunătățirea afacerilor și găsirea clienților, pe cont propriu uneori poate fi dificil. Pentru a veni în ajutorul tuturor, au luat naște platforme B2B pentru tranzacționare internațională, facilitând astfel accesul tuturor, la o varietate largă de clienți și produsele dorite. Comerț digital internațional pe MerXu Platforma MerXu reprezintă o platformă de tranzacționare internațională B2B dedicată pieței industriale. Prin intermediul platformei, o companie își poate… Citeste mai mult […]

  2. […] Industria comerțului digital este în continuă schimbare în ultimii ani, tot mai multe companii aderând la acesta, din motive evidente. Deși comercianții își dezvoltă platformele proprii pentru îmbunătățirea afacerilor și găsirea clienților, pe cont propriu uneori poate fi dificil. Pentru a veni în ajutorul tuturor, au luat naște platforme B2B pentru tranzacționare internațională, facilitând astfel accesul tuturor, la o varietate largă de clienți și produsele dorite. Comerț digital internațional pe MerXu Platforma MerXu reprezintă o platformă de tranzacționare internațională B2B dedicată pieței industriale.  » Mai multe detalii […]

Comments are closed.