Persoane dispărute din judeţul Sălaj

Persoane dispărute din judeţul Sălaj Doi bărbaţi din judeţul Sălaj au fost daţi, în luna iunie, în urmărire naţională, la solicitarea aparţinătorilor.

Adrian Goron, în vârstă de 23 ani, din Sînmărghita, comuna Mica, judeţul Cluj, lucra ca îngrijitor de animale în gospodăria unui localnic din satul Vădurele, din comuna sălăjeană Năpradea. În 29 mai 2011, în jurul orei 16, bărbatul a plecat în mod voluntar în loc necunoscut si nu s-a mai întors.

Adrian Goron are o înălţime de 1,80 metri, ochii căprui, ten deschis, constituție atletică şi păr şaten natural.

Cel de-al doilea bărbat dat în urmărire naţională este Martin Major, în vârstă de 39 ani, din localitatea Gârceiu, comuna Crişeni. În urma unor neînţelegeri avute în familie, acesta a plecat de la domiciliu în 10 ianuarie 2002, luându-şi cu el doar paşaportul, fără să spună unde pleacă. De la acea dată, familia nu mai ştie nimic despre el.

Semnalmentele după care poate fi recunoscut sunt: înălţime de 1,75 metri, ochi căprui, ten deschis, constituție atletică şi păr şaten natural.

Persoanele care pot oferi informaţii despre cei doi bărbaţi sunt rugate să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie sau să sune la numărul unic de urgenţă 112.

Alte articole

Leave a Comment