Percheziții la sediile unor instituții de învățământ sălăjene. Procurorii și polițiștii fac cercetări într-o cauză complexă de fals și uz de fals

 Percheziţii la sediul unor instituţii de învățământ, într-o cauză penală complexă ce vizează suspiciuni de comitere a mai multor infracţiuni.

Potrivit reprezentanților Poliției Sălaj,  poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj-Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Zalău, au efectuat în cursul zilei de ieri cinci percheziţii la sediul unor instituţii, de pe raza judeţului Sălaj, într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind comiterea unor infracţiuni de fals material în înscrisuri oficiale, fals în declaraţii, fals intelectual şi uz de fals.

Din probatoriul administrat până în prezent a reieşit că faptele ar fi fost comise în perioada 2016-2018. „Raportat la actele procedurale efectuate în cauză, facem precizarea că, atunci când împrejurările vor permite, vom reveni cu informaţii suplimentare”, au menționat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj.

Surse din cadrul anchetei  au spus pentru Magazin Sălăjean că perchezițiile sunt efectuate în unități de învățământ de pe raza județului.

Alte articole

Leave a Comment