Pensionarii pot merge la tratament

Pentru seria 6, Casei Județene de Pensii Sălaj (CJP Sălaj) i-au fost repartizate 82 bilete de tratament în următoarele stațiuni: 1 Mai, Bizușa, Buziaș, Covasna, Moneasa și Geoagiu. Biletele se pot  ridica de către persoanele care sunt în repartiție de la sediul instituției în perioada 15 – 22.0, între orele 8 – 14, iar vineri între orele 8 – 13.

Redistribuirea biletelor de tratament pentru seria 6, alocate şi neridicate de către persoanele care au fost în repartiție, funcție de punctajul obținut în urma depunerii cererii, se face în perioada 23 – 29.04. Biletele de tratament se eliberează personal titularului sau unei alte persoane desemnate de către titular prin procură autentificată, din care să rezulte că mandatarul este împuternicit  să ridice biletul de tratament balnear.

La eliberarea biletelor de tratament, beneficiarii vor prezenta actul de identitate în original,  cuponul pentru plata pensiei aferent lunii MARTIE 2024 (copie și original)/adeverința eliberată de către angajator cu câștigul brut aferent lunii anterioare eliberării biletului, precum și biletul de trimitere formular cu regim special eliberat de către medicul de familie sau medicul de specialitate (copie și original). Pe biletul de trimitere, de la medicul de familie sau medicul de specialitate, este necesar să fie specificată stațiunea în care se recomandă tratament balnear.

În perioada 30.04 – 07.05.2024, având în vedere că sunt Sărbătorile Pascale, nu se vor elibera bilete de tratament balnear. Sejurul asigurat printr-un bilet de tratament este de 16 zile și include cazarea cu trei mese pe zi și tratamentul pentru 12 zile. Până în prezent, pentru acest an, au fost depuse 1.885 cereri privind acordarea de bilete de tratament. Persoanele interesate pot obține relații suplimentare la numerele de telefon 0260/622.990 – 0799/902699 – Compartiment Bilete de Tratament.

M. S.

 

2 Thoughts to “Pensionarii pot merge la tratament”

  1. […] de punctajul obținut în urma depunerii cererii, se face în perioada… Articolul Pensionarii pot merge la tratament apare prima dată în Magazin Sălăjean. Citeste mai […]

  2. […] de punctajul obținut în urma depunerii cererii, se face în perioada… Articolul Pensionarii pot merge la tratament apare prima dată în Magazin Sălăjean. Citeste mai […]

Leave a Comment