Ambasada Chinei asigură că lucrările la centura Zalăului vor fi accelerate

Centura Zalăului va fi finalizată, iar ritmul lucrărilor va fi grăbit de firma constructoare. „Am obținut aceste asigurări de la ambasadorul Chinei la București, pe care l-am interpelat la începutul săptămânii, în cadrul unei întâlniri, în această problemă, având în vedere importanța economică pe care șoseaua de centură o are pentru Zalău și faptul că termenul de finalizare a fost depășit. Alunecările de teren care au ridicat probleme în șantier și chestiunea ajustărilor financiare la contract nu vor ține în loc constructorul, potrivit răspunsului primit. Tronsonul al doilea al centurii Zalăului, în lungime de 5,5 kilometri, constituie o lucrare dificilă, cu cinci viaducte și două poduri. Partea bună este că aceste lucrări de artă sunt finalizate și mai trebuie făcut doar drumul propriu-zis, progresul în șantier fiind estimat la aproape 60 la sută”, a declarat deputatul Florian Neaga.

12 Thoughts to “Ambasada Chinei asigură că lucrările la centura Zalăului vor fi accelerate”

 1. […] constructorul, potrivit răspunsului primit. Tronsonul al doilea al centurii… Articolul Ambasada Chinei asigură că lucrările la centura Zalăului vor fi accelerate apare prima dată în Magazin Sălăjean. Citeste mai […]

 2. Anonim

  Îmi vine sa rad când citesc asigurările pe care le dau comuniștii chinezi.

 3. Lidia

  Eiiii! Mulțumiți-i lui Elena Udrea și lui Gabriel Oprea! Datorita acestor ticalosi conduși de un porc pe nume Băsescu, nu are Zalau , sosea de centura! Restul sunt povesti!!!

 4. Lidia

  Ptr anonimul de la 15::57 Ma mir căni sti!!!! In vremurile demult apuse Elena Udrea era ministrul turismului și dezvoltării regionale iar oprea ministrul apărării! ( 2008-2012) !!!Proiectul ptr șoseaua de centura a municipiului Zalau era aprobat , era finanțare , totul merge conform planului, ….dar ce sa vezi? ….cei doi s-au opus finalizării ! Motivul : Poligonul de pe str Crasnei! Cică era obiectiv de importantă …. strategica!!!! Lucrurile s-au oprit , banii s-au dus și uite așa am ajuns in 2024 sa ne sugem p…! Cei doi erau miniștrii sub oblăduirea nemernicului de Băsescu! Pe Elena au ajuns-o blestemele , pe oprea mai puțin , dar încă nu-i târziu! Așa ca votați PDL actual PNL și PSD!!!

  1. Vigilentul

   Sunt de acord cu tine în ceea ce privește votul neacordat PSD și PNL,dar cu Oprea,nu.Stii de ce nu a acordat MApN terenul? Pentru că nimeni nu a oferit alt teren în schimb și era singurul poligon în care tancurile puteau executa trageri.Apoi,Oprea,care venise la Zalău să semneze cedarea terenului,a aflat că există un document la primărie prin care terenul respectiv era repartizat în mod preferențial unor oameni din primărie și prieteni apropiați,ca apoi aceștia să beneficieze de despăgubiri mari pentru zona dinspre Meseș,iar porțiunea dinspre șosea pentru ansambluri de locuințe.Dupa modelul livada Meseș, unde bănuiesc că știe toată lumea,ce fost primar deținea o suprafață mare.

   1. Anonim

    Mulțumesc pentru explicație,Vigilentule.Pentru Lidia a fost o capcană.Banuiam că asta crede.

 5. Lidia

  Scrieți prosti! Rămân la parerea mea! Trageri cu tancuri in Poligonul respectiv s-au efectuat prin anii 60! Pe de o parte! Pe de alta parte nu s-a vrut efectiv cedarea terenului pe care se afla amenajat Poligonul din motivul arătat anterior!!! ! Ptr documentare vedeți articol Graiul Sălajului din 24.02.2012. ( Istoria poligonului Aghires! )! Iar despre Capalnasiu … are el bube mult mai mari ptr care va plăti și el odată!!!

 6. Anonim

  Oare de ce vigilentul deputat nu l-a interpelat direct pe XI JINPING președinte al RPC Merită să apară iar pe listele PSD. Nu contează funcția, bani să iasă.

 7. Gina

  Bine punctat anonimule de la 09:11!!!

 8. Vasile Gog

  Dr Neaga un oportunist de serviciu al PSD Sălaj , vîndut de un mandat de parlamentar, de acum fără onoare ! Îi place nespus CLOACA , în care a intrat !

Leave a Comment