Patru poliţişti sălăjeni asigura ordinea şi liniştea publică pe litoral

Ionuţ Cormoş

Începând cu 1 iulie, patru polițiști din structura de ordine publică din judeţ sunt detașați în zona stațiunilor de la Marea Neagră, astfel acestia vor acționa suplimentar față de dispozitivul curent, pentru ca turiștii să-și petreacă vacanța în liniște și siguranță.
În perioada iulie-august, sub sloganul “Siguranța ta, prioritatea noastră!”, turiștii din Mamaia vor putea semnala faptele antisociale și vor primi recomandări preventive, direct pe plaja din zona Cazino, la punctul de informare al Poliției. Totodată, fiecare turist va putea fi informat cu privire la modalitatea de petrecere în siguranță a concediului și cu privire la modalitățile de prevenire a victimizării.
Pentru a petrecere sezonul estival 2016 în siguranţă, poliţiştii sălăjeni vă recomandă: “Pe litoral sau la munte, indiferent unde vă petreceţi vacanţa, fiţi prudenţi în relaţiile cu persoanele nou cunoscute şi nu vă lăudaţi sau nu vă expuneţi bunurile de valoare, deoarece, printre amabili şi binevoitori puteţi întâlni şi escroci.
Când mergeţi la plaja, luaţi cu dumneavoastră sumele strict necesare pentru cumpărături sau plăţi curente.
Nu lăsaţi copiii să se joace nesupravegheaţi, mai ales în zonele aglomerate.
Când parcaţi autoturismul, nu lăsaţi în interior genţi sau sacoşe, chiar dacă nu conţin bunuri de valoare, deoarece pot atrage atenţia infractorilor”.

Alte articole

Leave a Comment