Scandalagii şi bătăuși, trimişi în judecată de procurorii șimleuani

Procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Şimleu Silvaniei, în perioada 11 – 17 iule 2016, au dispus trimiterea în judecată a unui număr de 6 inculpaţi în două dosare penale. Astfel, Rad Florian, a fost trimis în judecată pentru săvârşirea a patru infracţiuni de lovire sau alte violenţe, patru infracţiuni de ameninţare, o infracţiune dedistrugere şi o infracţiune de tulburarea liniştii şi ordinii publice, constând în aceea că în data de 15 iulie 2014, inculpatul, în timp ce se afla pe o stradă din satul Preoteasa, i-a aplicat persoanei vătămate S. G. mai multe lovituri, provocându-i acesteia leziuni care au necesitat pentru vindecare un număr de 16-18 zile de îngrijiri medicale, iar în noaptea de 7/8 iunie 2015, inculpatul Rad Florian i-a agresat fizic pe numiţii Rad Florin, Mărcuş Ionuţ Mihăiţă şi Rad Cristian Ioan, provocându-i acestuia din urmă leziuni care au necesitat pentru vindecare un număr de 3-4 zile de îngrijiri medicale şi a distrus mai multe bunuri din barul aparţinând SC California SRL, tulburând liniştea şi ordinea publică.

A fost trimis în judecată şi inculpatul Mărcuş Ionuţ-Mihăiţă, pentru săvârşirea a două infracţiuni de lovire sau alte violenţe, o infracţiune de distrugere şi o infracţiune de tulburarea liniştii şi ordinii publice, constând în aceea că în noaptea de 07/08 iunie 2015, inculpatul i-a agresat fizic pe numiţii Rad Florian şi Rad Florin Ionuţ, provocându-i acestuia din urmă  leziuni care au necesitat pentru vindecare un număr de 8-9 zile de îngrijiri medicale, şi a distrus mai multe bunuri din bar, tulburând liniştea şi ordinea publică. Un alt inculpat, participant la bătaie, a fost trimis în judecată. Astfel, Rad Florin, va fi judecat pentru săvârşirea a două infracţiuni de lovire sau alte violenţe, o infracţiune de distrugere şi o infracţiune detulburarea liniştii şi ordinii publice, constând în aceea că în noaptea de 07/08 iunie 2015, inculpatul Rad Florin i-a agresat fizic pe numiţii Rad Florin Ionuţ şi Rad Florian, provocându-i acestuia din urmă leziuni care au necesitat pentru vindecare un număr de 3-4 zile de îngrijiri medicale şi a distrus mai multe bunuri din bar, tulburând liniştea şi ordinea publică.

A fost trimis în jdecată şi inculpatul Rad Cristian-Ioan, pentru săvârşirea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi tulburarea liniştii şi ordinii publice, constând în aceea că în noaptea de 07/08 iunie 2015, inculpatul Rad Cristian-Ioan l-a agresat fizic pe numitul Rad Florian, provocându-i acestuia leziuni care au necesitatpentru vindecare un număr de 3-4 zile de îngrijiri medicale, tulburând liniştea şi ordinea publică. Alt participant la scandal, Rad Ionuţ, a fost trimis şi el în judecată pentru săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe şi tulburarea liniştii şi ordinii publice pentru faptul că, în acceaşi noapte, l-a agresat fizic pe numitul Rad Florin, provocându-i acestuia leziuni care au necesitat pentru vindecare un număr de 3-4zile de îngrijiri medicale.Dosarul a fost trimis spre competentă soluţionare, Judecătoriei Şimleu Silvaniei.

 

 

Alte articole

One Thought to “Scandalagii şi bătăuși, trimişi în judecată de procurorii șimleuani”

  1. Daca traía Ceasca aveau asigurate 3 luni de bulau persiana cu initialele S G a fost un vacanta 3 luni la Baja Mare ptr ca a incercat sa tunda soacra Astía o sa scape cu suspendare

Leave a Comment