Parlamentarii vor salarii de 12.000 de lei

După ce s-au liniştit în privinţa “pensiilor nesimţite” şi Legea a văzut lumina tiparului, parlamentarii români nici nu au ajuns bine pe la birouri că s-au pus pe treabă, cum se spune. Astfel, prima grija şi extrema urgenţă pe lista de “făcut” este acum mărirea salariilor. Astfel, senatorii şi deputaţii îşi pregătesc în aceste zile şi salarii mai mari după ce şi-au aprobat pensiile speciale. Parlamentarii vor ca  săptămâna viitoare, să reuşească să-şi dubleze salariile, evident, printr-o lege. Senatorii şi deputaţii vor să-şi crească prin lege indemnizaţiile la 12.000 de lei lunar. Dacă preşedintele şi premierul au primit măriri salariale, a fost doar o chestiune de timp pentru ca şi parlamentarii să considere că merită dublarea salariilor şi să înceapă să lucreze cu simţ de răspundere şi în regim de urgenţă la acest proiect de importanţă maximă. Aleşii vor să adauge un articol în proiectul de aprobare a Ordonanţei de Urgenţă care a majorat salariul preşedintelui şi al premierului în 2015. Dacă parlamentarii vor reuşi să „intre” în această lege, lucru care este cât se poate de posibil, salariile lor se vor dubla peste noapte. Aleşii beneficiază în prezent de un salariu cuprins între 5.000 şi 6000 de lei pe lună, iar dacă această lege va fi adoptată ei vor avea un salariu de aproximativ 12.000 de lei lunar.

 

Alte articole

4 Thoughts to “Parlamentarii vor salarii de 12.000 de lei”

 1. Tăunul

  Concluzia este clară, pentru România acest parlamentarism este jaf curat. Acest sistem găunos, cică democratic, a mai fost în ţară, în perioada interbelică. Deloc întâmplător, a fost urmat, în perioada 1936-1989, de patru dictaturi. Trezeşte-te Ioane, trezeşte-te Gheorghe !

 2. Anonim

  Masina si sofer la dispozitie gratis , telefon si calatotie gratis , birou si secretar , consilieri tot la dispozitie . Eu propun un salariu rotunjit la 15000 lei !

 3. Anonim

  le trebuie saracii ca uite in poza ce cefe late au !!!! la asemenea cefe ,trebuie si bani pe masura !!!!

 4. Anonim

  un organism MAMUT, plin de pârțâiți, leneși și calici! Nesimtirea acestor oameni a intrecut orice limita. Incedibil…

Leave a Comment