A intrat cu maşina într-o conductă de gaz

O conductă de gaz de la intersecţia străzilor Traian şi Narciselor din municipiu a fost avariată în noaptea de joi spre vineri, în jurul orei 3, după ce o şoferiţă a apăsat prea tare pe acceleraţie.
Potrivit informaţiilor furnizate de către oficialii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Sălaj, tânăra de 31 de ani, din Zalău, în timp ce conducea autoturismul proprietate personală, din cauza neadaptării vitezei de deplasare la condiţiile de drum în pantă, a acroşat o ţeavă de gaz, dar şi gardul unui imobil. În urma impactului nu au rezultat victime, ci doar pagube materiale. Femeia a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.
“Faţă de tânără, poliţiştii au luat măsura sancţionării contravenţionale cu amendă în cuantum de 840 de lei, pentru depăşirea vitezei legale”, au precizat reprezentanţii IPJ Sălaj.
Sistarea furnizării gazului a fost sistată de îndată, fiind afectaţi circa 30 de consumatori din zonă. “Echipele de intervenţie ale companiei s-au deplasat de urgenţă la faţa locului şi au luat măsurile de siguranţă necesare, fiind totodată sistată alimentarea cu gaze naturale pentru circa 30 dintre consumatorii din zonă. Reluarea distribuţiei pentru consumatorii afectaţi s-a efectuat după remedierea conductei avariate, în jurul orei 8.30”, ne-au transmis oficialii E.ON Gaz.

Alte articole

Leave a Comment