Părinții elevilor din Sălaj, învățați cum să prevină consumul de droguri

Sub sloganul „Eu și copilul meu”, specialiștii Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog (CPECA) Sălaj din cadrul Agenției Naționale Antidrog implementează, la nivel local, un proiect național de prevenire a consumului de droguri în familie.

Proiectul se adresează părinților elevilor din învățământul gimnazial. Activitățile cu părinții din cadrul proiectului vor fi derulate în unitățile de învățământ din județul Sălaj de către profesori, cu sprijinul specialiștilor antidrog. Astfel, 14 cadre didactice de la Liceul Ortodox „Sfântul Nicolae” Zalău – gazda sesiunilor de sesiunile de formare, dar și de la Școlile imnaziale „Gheorghe Lazăr” și „Mihai Eminescu” din Zalău, Școlile gimnaziale nr. 1 Sânmihaiu – Almașului și Hereclean, au fost formate în acest sens. Prin derularea acestui proiect, ANA îşi propune să consolideze legăturile afective dintre membrii familiei: părinte-copil, părinte-părinte, copil-copil, dar şi dintre aceştia şi şcoală.

Proiectul „Eu și copilul meu” include nouă activităţi interactive cu părinţii, aplicaţii cu caracter ludic și necesită un grad mare de implicare din partea acestora, dar și a cadrelor didactice, pentru a le oferi modele pozitive copiilor.

3 Thoughts to “Părinții elevilor din Sălaj, învățați cum să prevină consumul de droguri”

  1. […] Sub sloganul „Eu și copilul meu”, specialiștii Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog (CPECA) Sălaj din cadrul Agenției Naționale Antidrog  » Mai multe detalii […]

    1. Lavinia

      Mai bine iar învață sa-i învețe pe copii sa consume in mod responsabil, nu sa abuzeze!

  2. […] Sub sloganul „Eu și copilul meu”, specialiștii Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog (CPECA) Sălaj din cadrul Agenției Naționale Antidrog Citeste mai mult […]

Leave a Comment