ORBAN: „Cel mai probabil vom prelungi starea de alertă. Nu mai analizăm nicio restricţie suplimentară”

Premierul Ludovic Orban a declarat azi că Guvernul va prelungi „cel mai probabil” cu alte 30 de zile starea de alertă pe întreg teritoriul ţării. Este pentru a treia oară când este prelungită starea de alertă. Decizia ar urma să fie luată zilele următoare, în condiţiile în care la finalul acestei săptămâni expiră starea de alertă.

„Orice decizie va ţine cont de contextul epidemiologic. Pe baza datelor pe care le avem până astăzi cel mai probabil vom prelungi starea de alertă”, a anunţat premierul.

Ludovic Orban a precizat că executivul nu are în vedere impunerea unor noi restricţii.

„Nu mai analizăm nicio restricţie şi nu ne dorim impunere niciunei alte restricţii. Ultimele măsuri luate, limitarea programului şi purtarea măştilor, nu afectează desfăşurarea activităţilor economice”, a precizat premierul.

Orban a declarat că sunt mai multe solicitări pentru relaxarea unor măsuri, însă acestea sunt în analiză.

„Mai sunt solicitări cu privire la desfăşurarea unor activităţi. Vom ţine cont de toate datele şi în funcţie de evaluări vom lua toate deciziile politice”, a declarat prim-ministrul.

România a intrat în stare de alertă în data de 15 mai, după ce în precedentele două luni fusese în vigoare starea de urgenţă. Pe 16 iunie starea de alertă a fost prelungită pentru prima dată cu 30 de zile, iar pe 16 iulie Guvernul a decis, din nou, prelungirea stării de alertă pe tot teritoriul României.
Sursa: www.bursa.ro

5 Thoughts to “ORBAN: „Cel mai probabil vom prelungi starea de alertă. Nu mai analizăm nicio restricţie suplimentară””

 1. Anonim

  Cel mai probabil, poate săptămâna viitoare, ne gândim, analizăm … Iată gândirea liberala, totul plutește ca un fluture în vânt !

 2. Anonim

  La voi pesedei nici macar Nu o plutit ci o dispărut adica furat ,reaĺizari loc,hotie la greu.

 3. Anonim

  Sică Mandolin si Gașca pe care o conduce sunt depășiți cu totul!! Numai gafe si prostii au facut de cand sunt la guvernare! O sa-i taxam ptr asta la alegeri!!!

  1. Anonim

   O sa-i taxezi tu o su…la pesedistule !Oricum nu i-ai votat nici pana acum ci ai votat asemenea tuturor ciumetilor rosii ca tine ,pe Psdreacnea al tau pe care majoritatea acestui popor nu-l va uita prea curand si o sa va trimitem pe voi PSD-ul acolo unde va sade bine ,adica la GROAPA DE GUNOI A ISTORIEI .UNDE-S SPITALELE REGIONALE PROMOSE ;UNDE-S SUTELE ,MIILE DE KM DE AUTTOSTRADA PROMISI; UNDE-S SUTELE DE SCOLI +GRADINITE NOI PROMISE ,ETC TOATE IN PROGRAMUL DIN SCOARTA-N SCOARTA FACUT DIN PIX UL INTAIULUI PENAL PESEDIST =DRAGNEA.

 4. Dorin

  Anonimul, bolnavul psihic, tanjeste dupa Dragnea & Dancila. Ai visat cu „10 august”, ca nu scapa fanii tai, ticalosii hoti?

Leave a Comment