Odihnă la mare necostisitoare: unde să mergeți în timpul verii cu copii

Odihna la mare cu copii la mare este minunată! Ce ar putea fi mai bine decât să vă vedeți copilul cu adevărat fericit și plin de entuziasm că a învățat ceva nou? În plus, climatul de la mare este cel mai favorabil mod afectează sănătatea și starea psiho-emoțională a copilului, așa că, dacă aveți posibilitatea de a alege să mergeți într-o vacanța la mare — este minunat! Alegerea de a călători singur sau cu un copil, recomandăm cu siguranță recomandăm a doua varianta!

Pentru ca vacanța cu bebelușul dvs. să fie cât mai confortabilă, vă recomandăm oferte all-inclusive. În acest fel, vă veți scuti de grijile gospodărești și de necesitatea de a pregăti în mod independent mesele, selectând programul de animație, etc.

Să luăm în considerare ratingul de pe site-ul poehalisnami.md printre cele mai corecte și dovedite hoteluri din diferite categorii de prețuri în țările în care este ușor și convenabil să zburați din Chișinău.

În ce țară să mergem cu copii?

  • Bulgaria

Oferte la mare în Bulgaria au un raport calitate-preț excelent. Multe hoteluri funcționează pe sistemul «All Inclusive».

Datorită nisipului auriu și moale, plajele din această țară sunt foarte potrivite pentru micii turiști. Un număr mare de plaje au o intrare ușoară. Acest lucru poate fi considerat, de asemenea, un avantaj. Unele hoteluri pe teritoriul lor plasează parcuri mini-zoo.

Cuplurile cu copii vor fi mulțumite de climatul blând al acestei țări balcanice.

  • Grecia

Grecia oferă soare din belșug, plaje aurii, o climă sănătoasă și o apă de mare confortabilă. Datorită bucătăriei mediteraneene care îmbunătățește sănătatea, vă puteți curăța corpul de toxine și îl puteți umple de vitamine. Cele mai populare destinații pentru un sejur la mare cu copii sunt Halkidiki (Grecia continentală), peninsula Peloponez și insula Creta.

Multe hoteluri sunt orientate spre vacanțe cu copii. Printre acestea merită menționate Aikos, Sanni, Grecotel, Aldemar, Bomo și altele. Pe teritoriul acestor hoteluri există parcuri acvatice și atracții pentru copii.

  • Cipru

Cipru este o mare turcoaz, plaje curate și soare confortabil. Principalul avantaj al Ciprului pentru copii este temperatura confortabilă a apei. Cel mai bun moment pentru excursii la mare pe această insula este mai-iunie și septembrie-octombrie. Multe stațiuni din Cipru au în arsenalul lor atracții acvatice și parcuri de distracții pentru copii.

One Thought to “Odihnă la mare necostisitoare: unde să mergeți în timpul verii cu copii”

  1. […] a doua varianta! Pentru ca vacanța cu bebelușul dvs. să… Articolul Odihnă la mare necostisitoare: unde să mergeți în timpul verii cu copii apare prima dată în Magazin Sălăjean. Citeste mai […]

Comments are closed.