O tâlhăriţă a băgat spaima în şimleuani

 

Poliţiştii şimleuani au identificat şi reţinut pentru 24 de ore o femeie suspectă de comiterea mai multor infracţiuni. Poliţiştii au constatat că în data de 11 octombrie, în jurul orei 13, E. P. din Şimleu Silvaniei, a sesizat organele de poliţie despre faptul că, în timp ce se afla pe strada 1 Decembrie 1918 din localitate, o femeie a deposedat-o folosind violenţa, de geanta în care avea suma de 50 lei şi mai multe produse alimentare.

Cu ocazia activităţilor desfăşurate de poliţiştii şimleuani, suspecta a fost identificată în scurt timp. Este vorba despre Olga P., în vârstă de 45 ani, din Şimleu Silvaniei. Din prejudiciul cauzat, bunurile au fost recuperate şi predate părţii vătămate.

În continuarea cercetărilor efectuate de poliţişti, s-a stabilit faptul că autoarea tâlhăriei nu se afla la prima activitate infracţională. Aceasta a pătruns în cursul zilei de miercuri, 7 octombrie în locuinţa unei persoane din localitate, de unde a sustras mai multe bunuri, cauzând un prejudiciu de aproximativ 1.000 lei. Prejudiciul cauzat a fost recuperat în totalitate şi restituit păgubitului. Două zile mai târziu, aceasta a pătruns într-o altă locuinţă de unde a sustras bunuri şi o poşetă în care se afla suma de 20 lei, cauzând un prejudiciu de 200 lei. Bunurile au fost recuperate şi predate părţii vătămate. Poliţiştii au reţinut-o în data de 11 octombrie pe suspectă pentru 24 de ore, iar luni fiind prezentată instanţei cu propunere de arestare preventivă. Pe numele acesteia, Judecătoria Şimleu Silvaniei, având în vedere gradul de pericol social pe care îl prezenta învinuita, a emis mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile sub aspectul comiterii infracţiunilor de tâlhărie şi furt calificat.

One Thought to “O tâlhăriţă a băgat spaima în şimleuani”

  1. Dersidan Vasile

    Vine iarna…Olga se cere la închisoare !

Leave a Comment