Mobila de bucătărie la comandă valorifică fiecare centimetru

Cei mai mulți dintre noi avem bucătării de dimensiuni medii, mici și chiar foarte mici. Dacă la acest neajuns adăugăm și o geometrie dificilă – bucătăriile lungi și înguste sunt foarte des întâlnite în apartamentele de bloc –, este clar că mobilarea va fi o adevărată piatră de încercare. Soluția care se impune în acest caz este o mobilă de bucătărie la comandă funcțională, care să se încadreze perfect în dimensiunile și forma spațiului nostru.

Deși pare mult mai comod să mergem la magazin și să achiziționăm un ansamblu de mobilier de-a gata, totuși trebuie să ne gândim că, în momentul în care ajungem cu el acasă, este foarte probabil să fie prea mare ori prea mic sau, mai rău, să nu poată fi adaptat instalațiilor. Sau corpurile suspendate să fie prea înalte. Sau ca una dintre ușile mobilierului să blocheze fereastra ori accesul în balcon. Și asta după ce am măsurat spațiul de câteva ori!

Dacă avem în plan să folosim un mobilier modular, ar fi bine să ne gândim de două ori înainte. Nu de alta, dar s-ar putea ca, la fața locului, modulele să nu se potrivească sau dacă se potrivesc, aspectul final să nu fie unitar.

Bucătăriile la comandă sunt funcționale și au un design unic

Așadar, dacă vrem să evităm bătăile de cap și surprizele neplăcute, cel mai bine ar fi să mergem pe o variantă sigură și care să ne ofere satisfacție maximă: o mobilă la comandă pentru bucătărie, personalizată în funcție de spațiul disponibil și, bineînțeles, în funcție de nevoile și preferințele noastre.

Din momentul în care dăm comanda și până o primim va trece ceva timp (acesta poate varia de la un proiect la altul, în funcție de complexitatea design-ului, disponibilitatea materialelor și a accesoriilor, alegerea unei culori sau a unor elemente speciale etc.), însă acest inconvenient este nesemnificativ comparativ cu avantajele pe care ni le va oferi o mobilă la comandă pentru bucătărie mulți ani la rând.

Sintetizând, un astfel de mobilier va fi în primul rând pe gustul nostru, realizat din materiale de cea mai bună calitate, în stilul dorit de noi, în culoarea preferată, „croit” special pentru spațiul bucătăriei noastre și organizat în funcție de nevoile noastre.

Și totul fără să depunem niciun efort. Avem posibilitatea de a nu face măsurători și de a lăsa firma pe care o vom contracta pentru a ne executa mobilierul de bucătărie la comandă să se ocupe și de acest aspect, contra unui avans simbolic. Specialiștii vor veni la noi acasă, vor măsura spațiul și totodată vor lua în calcul fiecare detaliu – direcția în care se deschid ușa și fereastra; locul în care se află prizele și țeava de gaz; unghiurile atipice etc. Apoi, pe baza unei discuții cu noi în care le vom spune detaliat cum am vrea să arate, să fie organizată, accesorizată și utilată mobila de bucătărie la comandă, vor face proiectul 3D. De asemenea, există și posibilitatea de a veni la întâlnirea cu specialiștii deja pregătiți – putem poza spațiul de acasă și putem face niște măsurători estimative având în vedere toate cotele, inclusiv poziționarea instalațiilor.

Ulterior, dacă randarea ne va mulțumi, vor intra în scenă meseriașii, care se vor ocupa de executarea mobilierului respectând întru totul proiectul și sub atenta supraveghere a designerilor. Ultima etapă, respectiv instalarea mobilierului, va cădea în sarcina echipei de montatori, care va așeza corpurile pe poziție, va instala blatul și electrocasnicele cu atenție și minuțiozitate.

KUXA studio – bucătării la comandă executate impecabil

Realizarea la comandă a bucătăriei este un proces complex, care implică mai multe etape de lucru și diferiți specialiști – designeri, tâmplari, montatori etc. –, care, pentru a livra un produs finit premium, trebuie să își facă treaba cu profesionalism și totodată să aibă multă experiență în acest domeniu.

Foarte importante sunt și materialele, accesoriile și echipamentele folosite pentru realizarea bucătăriilor la comandă. Toate acestea trebuie să fie de cea mai bună calitate și foarte rezistente.

La KUXA studio găsești nu doar cei mai buni profesioniști în proiectarea, executarea și montarea mobilierului, ci și cele mai calitative materiale, finisaje și dotări, cu o garanție reală de 5 ani. Toate acestea pentru a te putea bucura cât mai mult timp de un mobilier de bucătărie fără cusur, gata asamblat din fabrică, cu un design unic, funcțional și ergonomic!

Leave a Comment