Ministrul Energiei anunţă eliminarea declaraţiei pe proprie răspundere pentru cei care au mai multe locuri de consum

Ministrul Energiei Virgil Popescu a anunţat, referitor la reglementarea privind depunerea unei declaraţii pe proprie răspundere în care trebuie precizat locul de consum la care se acordă preţurile plafonate la energie electrică, că situaţia va fi rezolvată printr-un proiect de ordonanţă care va elimina această prevedere şi care va fi adoptat, săptămâna viitoare, în ultima şedinţă a Guvernului pe anul acesta, relatează News.ro.

„Referitor la prevederea din legea aprobată de Parlament prin care românii cu mai multe locuri de consum au obligaţia să dea o declaraţie pe proprie răspundere, anunţ că situaţia este în curs de rezolvare. Încă de la sfârşitul săptămânii trecute, premierul Nicolae Ciucă a trasat sarcina creării unui proiect de ordonanţă care să ELIMINE aceste declaraţii, pentru ca toţi cetăţenii să beneficieze de tarifele plafonate indiferent de numărul locurilor de consum”, a scris Virgil Popescu, astăzi pe Facebook.

Ministrul Energiei a adăugat că „proiectul va fi finalizat şi pus în transparenţă decizională în seara aceasta, urmând să fie aprobat săptămâna viitoare, în cadrul ultimei şedinţe de guvern de anul acesta”.

PSD a anunţat, că va propune, în coaliţia de guvernare, ca Executivul să dispună în regim de urgenţă eliminarea reglementării privind depunerea unei declaraţii pe proprie răspundere în care trebuie precizat locul consum la care se acordă preţurile plafonate la energie electrică.

Articol publicat în cadrul parteneriatului dintre cotidianul Magazin Sălăjean şi ziarul Bursa. www.bursa.ro

3 Thoughts to “Ministrul Energiei anunţă eliminarea declaraţiei pe proprie răspundere pentru cei care au mai multe locuri de consum”

  1. […] Ministrul Energiei Virgil Popescu a anunţat, referitor la reglementarea privind depunerea unei declaraţii pe proprie răspundere în care trebuie precizat locul de consum la care se acordă preţurile plafonate la energie electrică, că situaţia va fi rezolvată printr-un proiect de ordonanţă care va elimina această prevedere şi care va fi adoptat, săptămâna viitoare, în ultima şedinţă a Guvernului pe anul acesta, relatează News.ro. „Referitor la prevederea din legea aprobată de Parlament prin care românii cu mai multe locuri de consum au obligaţia să dea o declaraţie pe proprie răspundere, anunţ… Citeste mai mult […]

  2. […] Ministrul Energiei Virgil Popescu a anunţat, referitor la reglementarea privind depunerea unei declaraţii pe proprie răspundere în care trebuie precizat locul de consum la care se acordă preţurile plafonate la energie electrică, că situaţia va fi rezolvată printr-un proiect de ordonanţă care va elimina această prevedere şi care va fi adoptat, săptămâna viitoare, în ultima şedinţă a Guvernului pe anul acesta, relatează News.ro. „Referitor la prevederea din legea aprobată de Parlament prin care românii cu mai multe locuri de consum au obligaţia să dea o declaraţie pe proprie răspundere,  » Mai multe detalii […]

  3. Nimic nu se pierde, nimic nu se câștigă, totul se transformă

    Înainte, românii stăteau la coadă la lapte, la carne. În democrație stau la coadă la IRE.

Leave a Comment