Meșteri din Covasna puși pe căpătuială în Sălaj. Fapte de înșelăciune constatate de polițiști  

Poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale efectuează cercetări în două dosare penale privind infracţiunea de înşelăciune, fapte comise în 29 mai a.c. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate și restituit părților vătămate.

În ziua de 30 mai, poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale au identificat şase bărbaţi cu vârste cuprinse între 22 şi 51 de ani, toţi din judeţul Covasna, bănuiţi de comiterea unor infracţiuni de înşelăciune.

Din probatoriul administrat în cauză s-a stabilit că, în data de 29 mai, cei în cauză s-au prezentat la locuinţele a două persoane din municipiul Zalău, pentru a efectua lucrări de de reparaţii la acoperişul locuinţelor. Într-un caz părţile s-au înţeles la suma de 2.000 lei, iar la finalul lucrării i-au cerut propietarului suma de 7.030 lei, bani pe care bărbatul i-a dat bărbaţilor. În celălalt caz, înţelegerea a fost contra sumei de 3.000 de lei, iar la finalul lucrărilor, proprietarul le-a plătit 8.500 de lei.

Persoanele bănuite de comiterea faptelor au fost identificate, iar prejudiciul a fost recuperat în totalitate.

În cauză, poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de înşelăciune, dar şi pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a acestora.

Alte articole

Leave a Comment