Comunitatea germană din Sălaj, la ceas de sărbătoare

Amfiteatrul din Parcul Central Municipal Zalău va găzdui, sâmbătă, 1 iunie, de la ora 9, evenimentul ”Maifest Zillenmarkt 2019“ ediţia a XXIII-a, manifestare cultural – tradiţională a comunităţii germane din judeţul Sălaj, organizată de Forumul Democrat al Germanilor din România – Forumul Judeţean Sălaj În cadrul acestei adunări publice va avea loc un marş al fanfarei, al ansamblurilor artistice participante şi al participanţilor, între orele 10.00 – 11.00, pe următorul sector de drum public:
Cu pornire de pe strada  22 Decembrie 1989 ( fostă Crasnei, imobilul cu nr. 47) – Piaţa Iuliu Maniu prin faţa Primăriei Zalău – bulevardul  Mihai Viteazul – intrare în Parcul Central Municipal. Deplasarea se va efectua pe o singură bandă a sensului de mers cu dirijarea circulaţiei rutiere de către Biroul Rutier și Poliția Locală Zalău.

Evenimentul se va desfăşura astfel încât să nu stânjenească circulaţia rutieră si circulaţia pietonală în zona adiacentă, sens în care organizatorii vor conveni împreună cu Poliţia Municipiului Zalău şi Inspectoratul de Jandarmi Sălaj măsurile ce se impun.

   

Alte articole

One Thought to “Comunitatea germană din Sălaj, la ceas de sărbătoare”

  1. Transilvan

    Interesant, pacat ca nu sunt in Zillenmarkt… Oare cati sasi au mai ramas in zona?

Leave a Comment