Meserii care îți pot aduce chiar și până la 1.500 euro/lună

Nu există nicio îndoială că industria de beauty este în plină expansiune. În ultimii ani, a existat o cerere tot mai mare pentru servicii de înfrumusețare executate de profesioniști, iar această tendință este în continuă creștere. Ținând cont de acest lucru, există câteva meserii populare și bine remunerate pe care le poți lua în considerare dacă îți dorești o carieră stabilă.

Având în vedere dorința tot mai mare a oamenilor de a arăta cât mai bine în orice moment și de a se simți excelent în propria piele, nu este de mirare că serviciile înfrumusețare oferite de profesioniști sunt mai solicitate ca niciodată. Un lucru este cert: de câțiva ani buni, manichiuriștii, pedichiuriștii și make-up artiștii au devenit tot mai căutați pe piața muncii, deoarece tot mai multe persoane doresc să țină pasul cu cele mai noi tendințe în materie de frumusețe și să beneficieze de servicii premium, dar și de produse de calitate.

Meseriile populare, precum cea de manichiurist-pedichiurist și cea de make-up artist, îți oferă posibilitatea de a realiza venituri lunare deloc modeste. Printre avantajele de care mai poți beneficia dacă te tentează o carieră în domeniul înfrumusețării se numără și programul flexibil, putând să stabilești singur orele în care vrei să lucrezi, dar și satisfacția profesională pe care o ai când reușești să-ți faci fericiți clienții.

Astfel, dacă vrei să îți desfășori activitatea în industria de beauty, calificarea profesională pentru practicarea unei meserii o poți obține după ce urmezi un curs acreditat, cum este, de exemplu, curs de manichiură pedichiură.

Manichiurist-pedichiurist

Cu o pregătire corespunzătoare, pe care o poți obține dacă urmezi un curs de manichiură pedichiură, poți avea succes în domeniu.

Această meserie îți oferă și avantajul de a o profesa pe cont propriu ca antreprenor, după finalizarea unui curs de manichiură pedichiură. În acest mod, vei putea păstra integral veniturile pe care le încasezi de la clienți. Drept urmare, un număr mai mare de clienți fericiți îți asigură și un venit mai consistent.

De exemplu, tariful perceput pentru o manichiură sau pentru o pedichiură cu ojă semipermanentă realizată de un profesionist poate ajunge și la 100 lei. Dacă te specializezi în realizarea manichiurii cu gel, urmând un curs de calificare în acest sens, poți să îți îmbunătăți și mai mult oportunitățile de câștig. Prețul unei astfel de manichiuri poate trece și de 200 – 300 de lei, în funcție de lungimea unghiilor, utilizarea unghiilor false și a unor tratamente de îngrijire, dar și de realizarea unor modele pe placul clientelor. Cu cât reușești să câștigi încrederea mai multor cliente, cu atât vei avea șanse mai mari de câștiguri semnificative, de până la 1.500 de euro pe lună.

Make-up artist

Unul dintre cele mai populare locuri de muncă în domeniul înfrumusețării este, în acest moment, cel de make-up artist. Dacă te angajezi într-un salon de înfrumusețare, salariul pe care îl poți obține, la început, este de aproximativ 3.000 de lei. În funcție de angajator, poți beneficia și de comisioane în funcție de performanțele tale.

Oportunitățile financiare sunt excelente, după ce capeți experiența necesară. Ai posibilitatea de a profesa full-time sau part-time, în calitate de antreprenor, stabilindu-ți propriile tarife, astfel că poți ajunge să câștigi, în funcție de serviciile pe care le oferi și de numărul clienților tăi, și până la 1.500 de euro pe lună, fără a lucra până la epuizare. De exemplu, unii make-up artiști percep între 250 și 400 de lei pentru un machiaj pentru evenimente.

Make-up artiștii sunt la mare căutare datorită popularității crescânde a rețelelor de Social Media. Aceștia au, adesea, propriile canale YouTube, conturi Instagram sau pagini de Facebook, unde își promovează munca realizată.

 

 

One Thought to “Meserii care îți pot aduce chiar și până la 1.500 euro/lună”

Comments are closed.