Lista completă cu parfumuri elegante pentru bărbați

Sursa foto: https://unsplash.com/photos/dP6g1YJWQcA 

 

Un parfum va completa întotdeauna look-ul elegant al fiecărei persoane, fie ca vorbim de o petrecere sau de un eveniment important. Din lista aromelor pentru bărbați fac parte note de parfum intense, care emană masculinitate și putere, dar și rafinament și încredere în sine.

 

Parfumul elegant, sofisticat pentru barbati de la Infinite Love are în general un mix de note care combină cu succes lemnul de cedru cu moscul, vanilia sau piperul roșu. Dacă ești în căutarea parfumului perfect vei găsi mai jos o selecție cu cele mai populare mirosuri care să te inspire în alegerea ta. 

Dior – Sauvage

Primul pe lista completă cu parfumuri elegante pentru bărbați este Sauvage de la Dior. Cu un miros puternic și intens, acesta emană mister și senzualitate specifice bărbatului rafinat, care se evidențiază întotdeauna prin fler și încredere în sine. Dior a creat parfumul ideal pentru cei care știu să se bucure de viață și să trezească întotdeauna interes prin atitudinea lor șarmantă. Notele care definesc Sauvage sunt cele dulci de vanilie, în combinație cu cele condimentate de piper, nucșoară și lavandă. Acest parfum este ideal de purtat la o întâlnire de afaceri sau la o petrecere elegantă. 

Armani – Acqua di Gio

Un alt miros care rămâne întotdeauna în minte și care stârnește interesul este Acqua di Gio creat de Armani. Bărbații care îl poartă fac parte din categoria celor puternici, care te cuceresc întotdeauna cu un simț al umorului dezvoltat. Mirosul puternic îmbină misterul cu senzualitatea, iar rezultatul este întotdeauna același: admirație. Notele lemnoase se combină cu unele ușor dulci, dar fresh în același timp, iar asta face din Acqua di Gio parfumul ideal de pus la loc de cinste atunci când vine vorba de eleganță.

Yves Saint Laurent – La nuit de l’homme

Un alt treilea pe lista parfumurilor elegante este La nuit de l’homme de la Yves Saint Laurent. Creat parcă pentru bărbații care adoptă frecvent un look business prin prisma jobului, acesta se remarcă prin combinația inedită de mirosuri. Puternic după prima aplicare si discret ulterior, La nuit de l’homme devine perfect atât pentru zi, la birou, cât și pentru seară, la o iesire la restaurant sau la un eveniment rafinat. Yves Saint Laurent se adresează în general bărbaților independenți, dar care nu-și doresc neapărat să iasă în evidență. În cazul în care ești genul de persoană care își dorește să păstreze o aură de mister în jurul său, acest parfum este pentru tine. 

Chanel – Bleu

Chanel este un etalon în materie de parfumuri, iar pe lista celor pentru bărbați se remarcă Bleu. Un parfum clasic, dar sofisticat și modern în același timp, Bleu de Chanel atrage atenția printr-un miros seducător, cu note lemnoase de cedru și santal, combinate cu cele dulci, ușor amărui, precum grapefruit. 

Hugo Boss – Boss Bottled

Ceva mai popular, însă de netrecut cu vederea este Boss Bottled de la Hugo Boss. Elegant și mereu în tendințe, acest parfum îmbină cu succes mireasma dulce cu cele condimentate, în note de piper și mosc. Deși se află pe piață de destul timp, Boss Bottled rămâne în tendințe ca fiind un parfum elegant și extrem de ușor de remarcat și reținut.

Tom Ford – Oud Wood 

Tom Ford a creat parfumuri elegante pentru bărbați, ideale pentru cei puternici și independenți. Out Wood se remarcă prin lux încă de la ambalaj. Iar prima impresie dată de miros va fi întotdeauna o experiență de neuitat. Cu note de lemn de santal și trandafir combinate cu chihlimbar, Oud Wood este un parfum iconic, potrivit pentru bărbatul modern al zilelor noastre.

 

Indiferent de alegere, parfumul nu trebuie să-ți lipsească. Optează întotdeauna pentru cel care corespunde preferințelor tale și utilizează-l cu moderație pentru a-ți completa ținuta elegantă de zi sau de seară.