Lacul Vârșolț, lupta cu nesimțirea și braconierii

Veronica Ispas coordonează de mulți ani Clubul Pescarilor din cadrul Asociației Județene a Vânătorilor și Pescarilor Sportivi Sălaj, iar Crăciunul din acest an i-a adus o nouă luptă cu nesimțirea, cu braconierii.

„Când ar fi fost normal să ne  pregătim de sărbători, noi eram pe Vârșolț și eliberam peștii din plasele puse de falși pescari. Din fericire am reușit să confiscăm tot echipamentul pe care l-au avut și să eliberăm aproape toți peștii în lac. Au fost două-trei plătici și doi șalăi care au murit, restul s-au întors în lac. Din păcate, nu am reușit să-i prindem pe indivizi, dar sperăm să nu ne mai viziteze! Mulțumim Jandarmeriei Sălaj pentru ajutor și paznicilor noștri: Iacob Nicolae, Florin Vaszi și Cosmin Teglaș”, este mesajul postat în această seară de Veronica Ispas pe contul său de facebook.

Foto: Veronica Ispas

One Thought to “Lacul Vârșolț, lupta cu nesimțirea și braconierii”

  1. symy pescarul

    Felicitari d-na Vironica,doar sunteti platita sa vegheati asupra fondului piscicol,eu personal n-am vazut barca paznicilor pe lac toata toamna la ”grebla”’,stiu ca sunt dotati si cu camera cu termoviziune,mai lipseste o DRONA CU CAMERA PERFORMANTA,tinand cont de suprafata lacului Varsolt.Va doresc AN NOU FERICIT TUTUROR PESCARILOR!!

Leave a Comment