La DAS Zalău se preiau cererile de tichete sociale pentru grădiniță

La Direcția de Asistență Socială (DAS) Zalău din cadrul Primăriei municipiului Zalău se pot depune solicitări în vederea acordării stimulentului educațional sub formă de tichet social pentru grădiniță, drept prevăzut în Legea privind stimularea participării în învățământul preșcolar a copiilor provenind din familii defavorizate.  Aceste stimulentele educaționale se acordă copiilor din familii defavorizate, în condițiile în care copilul este înscris într-o unitate de învățământ preșcolar, iar venitul lunar pe membru de familie de până la 284 de lei. Valoarea unui tichet social este de 500 de lei pentru un preșcolar într-un an școlar. Pentru informații suplimentare, persoanele interesate se pot adresa Biroului Alocații – Indemnizații pentru Copii și Intervenții în Situații de Risc din cadrul DAS Zalău sau telefonic la numărul 0260661769.

One Thought to “La DAS Zalău se preiau cererile de tichete sociale pentru grădiniță”

 1. Anonim

  no asta este un exemplu de institutie in care se freaca menta la greu !!
  astia toti au „lucrat” de acasa si rezultatele se vad !!
  nici un angajat nu a depus un raport de activitate pe perioada asata, ar au luat salarii si asta fara sa lucreze NIMIC !!!
  aici si-au gasit un loc cald si platit bine o multimer de personalitati, neveste de politicieni si alti favorizati ai sortii !!
  sa vina reprezentattii acestie institutii si sa va spuna ce pot face ei daca tiganii sunt prinsi ca isi folosesc copii la cersit !! NIMIC !! caci ei nu isi complica viata !! ei paseaza raspunderea tot la altii in curte, de obicei la politia locala, care trebuia sa gasesca ea solutii in locul acestei institutii FRECATOARE DE MENTA !!
  ce anchete sociale au facut? le-au facut de acasa ?????? cum e asta ? stai acasa si dai telefoane, te uiti pe internet si vezi daca sunt saraci si ce venituri au, daca au mertan in curte sau caruta cu cai ???

Leave a Comment