La Casa Județeană de Pensii Sălaj, peste 140 de bilete de tratament pentru pensionarii și asigurații din sistemul public

O nouă serie de bilete de tratament sunt disponibile în această perioadă prin Casa Județeană de Pensii (CJP) Sălaj, pentru pensionari și asigurații în sistemul public de pensii. Este vorba despre cea de a patra serie din acest an, iar instituției sălăjene i-au fost repartizate 142 de bilete. În urma alocării automate pentru seria a patra, cu începere din data 8-11 mai, au rămas bilete disponibile în următoarele stațiunii: 1 Mai, Bizușa, Buziaș, Căciulata, Geoagiu, Moneasa și Neptun. Potrivit reprezentanților CJP Sălaj, biletele se pot ridica de la sediul instituției, zilnic, de luni până joi între orele 8-14, iar vineri între orele 8-13. Data limită pentru ridicarea biletelor de tratament pentru acestă serie fiind 28 aprilie, ora 14. În cazul neridicării biletelor până la data  precizată acestea pot fi eliberate altor persoane îndreptățite, potrivit legii și în conformitate cu Criteriile de acordare a acestora, începând cu data de 29 aprilie, până în 7 mai. Biletele de tratament se eliberează personal titularului sau unei alte persoane desemnate de către titular prin procură autentificată, din care să rezulte că mandatarul este împuternicit să ridice biletul de tratament balnear.La eliberarea biletelor de tratament, beneficiarii vor prezenta actul de identitate în original, cuponul pentru plata pensiei aferent lunii martie/aprilie 2021 în copie și original, adeverința eliberată de către angajator cu câștigul brut aferent lunii anterioare eliberării biletului, precum și biletul de trimitere formular cu regim special eliberat de către medicul de familie sau medicul de specialitate în copie și original. Pe biletul de trimitere, de la medicul de familie sau medicul de specialitate, este necesar să fie specificată stațiunea în care se recomandă tratament balnear. Sejurul asigurat printr-un bilet de tratament este de 16 zile și include cazarea cu trei mese pe zi și tratamentul pentru 12 zile. Persoanele interesate pot obține relații suplimentare la numerele de telefon 0260/622.990 – 0799/902699 – Compartiment Bilete de Tratament.

One Thought to “La Casa Județeană de Pensii Sălaj, peste 140 de bilete de tratament pentru pensionarii și asigurații din sistemul public”

  1. Anonim

    Praf in ochii prostimii….

Leave a Comment