Jante de aliaj și oțel pentru BMW

Dacă ești pasionat de mașini și deții un BMW, cu siguranță te-ai uitat măcar o dată cu interes la jantele unui alt BMW pe lângă care ai trecut pe stradă. Dacă nu ești pasionat de mașini, și doar conduci un BMW pentru că așa ajungi mai repede dintr-un punct în altul, probabil nu ai dat importanță acestor accesorii.

Indiferent dacă ești sau nu pasionat de marca BMW sau de mașini în general, în acest articol vei afla cam cât de importante sunt jantele pentru mașina ta.

Să începem!

În primul rând, pe jante se așază cauciucurile, astfel că puterea este transferată de la motor către asfalt. În al doilea rând, jantele pot influența modul în care rulează mașina, precum și aliniamentul acesteia. În al treilea rând, jantele pot influența frânele și prin urmare distanța de frânare.

Atunci când montezi un anumit set de jante, trebuie neapărat să ai în vedere și lățimea jantelor. O jantă mai lată înseamnă și un pneu mai lat, ceea ce vă poate aduce un plus de aderență și de tracțiune. Dar o jantă mai lată aduce cu sine și riscul unei posibile frecări cu partea de interior a aripii, fapt care duce la un consum mai mare de combustibil.

Deții un autoturism BMW și vrei să îl înfrumusețezi cu niște jante?

Acum că te-ai convins de importanța jantelor, ar fi bine să cauți jantele potrivite pentru BMW-ul tău. Și unde să găsești jante BMW dacă nu pe Janta?

Site-ul oferă o gamă largă de jante de aliaj și de oțel pentru BMW.

Ce avantaje oferă Janta.ro?

Un prim avantaj al site-ului este că vei putea găsi foarte ușor jantele potrivite pentru mașina ta. Trebuie doar să configurezi mașina după marcă, model, anul fabricației și motorizare și se vor afișa doar tipurile de jante omologate și compatibile cu mașina selectată.

Ai găsit pe site niște jante din aliaj BMW, dar te întrebi cum ar arăta pe mașina ta?

E normal să îți pui această întrebare. Cine ar vrea să comande jante care nu vin bine pe mașina pe care sunt puse? În plus, dacă decizi să nu le păstrezi va trebui să le faci retur și să comanzi altele și tot așa. Un alt avantaj al site-ului este că are o grafică 3D care îți permite să vezi în timp real cum ar arăta jantele pe mașină.

Ai găsit pe site niște jante din oțel BMW, dar nu ai un service de încredere la care să te duci?

Cu siguranță ai auzit și tu povești despre service-uri pe care ar fi mai bine să le ocolești. Încă un avantaj al site-ului este că la plata produselor online cu cardul poți să selectezi montajul la unul dintre service-urile partenere.

Vrei să vezi cât mai multe modele de jante pentru BMW-ul tău?

Pe lângă gama largă de jante de aliaj și de oțel pe care o oferă, site-ul janta.ro oferă și cel mai complex configurator de jante pentru mașinile BMW. Produsele recomandate se evidenţiază prin calitate superioară, fiind realizate de Alcar, cel mai mare producator European de jante aftermarket. Acesta companie investeste constant în dezvoltare şi cercetare în vederea îmbunatăţirii calităţii produselor. DEZENT, AEZ şi DOTZ sunt câteva dintre numele celebre disponibile.

Tot aici poți descoperi şi numeroase tipuri de anvelope, de vară, de iarnă sau all season ideale pentru a-ţi echipa maşina. Indiferent de produsele selectate vei beneficia de soluţii variate de plată, livrare rapidă şi condiţii de retur prietenoase.

Oferă mașinii tale jantele de care are nevoie ca să arate bine și să atingă performanțele de care este capabilă!