Începe „Litoralul pentru toţi” ediţia de toamnă. Un sejur la mare cu doar 160 de lei

Cu preţuri începând de la minimum 160 de lei, sălăjenii pot să-şi petreacă un sejur pe litoralul românesc. Şi aceasta graţie programului „Litoralul pentru toţi”, ediţia de toamnă, care se desfăşoară în perioada 31 august – 11octombrie prin Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR). Prin acest program turiştii pot alege mai multe variante de sejur, cu o durată de cel puţin şase nopţi, la hoteluri din Constanţa, Mamaia, Eforie, Costineşti, Olimp, Neptun, Jupiter, Cap Aurora, Venus, Saturn, Mangalia, 2 Mai şi Vama Veche.
Cea mai ieftină cazare în acest program este de 159 de lei, pentru o persoană, la un hotel de o stea, fără mic dejun, în staţiunile precizate. De asemenea, pentru un sejur, şase nopţi şi şapte zile, în staţiunile precizate, preţurile sunt următoarele: la un hotel de două stele, fără mic dejun – 235 de lei/persoană; hotel de trei stele, fără mic dejun – 265 de lei; hotel de patru stele cu mic dejun inclus – 485 de lei şi hotel de cinci stele cu mic dejun – 605 de lei. Potrivit FPRT, programul „Litoralul pentru toţi”, ediţia de toamnă, include şi varianta „all inclusive” prin care se asigură: trei mese zilnice, servite în regim bufet, băuturi şi acces gratuit la locurile de joacă pentru copii, piscine, şezlonguri şi umbrele de plajă. Turiştii care aleg varianta „all inclusive” trebuie să ştie că, preţurile pentru cazare, la hoteluri de trei, patru şi cinci stele, sunt de 765, 875 respectiv 985 de lei sejur/persoană.
Persoanele interesate de acest program pot accesa pagina virtuală a FPTR, unde sunt afişate agenţiile de turism partenere. Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism (ANAT) precizează că ofertele sunt disponibile în sistemul „primul venit, primul servit”, iar biletele cumparate nu sunt transmisibile.

Alte articole

One Thought to “Începe „Litoralul pentru toţi” ediţia de toamnă. Un sejur la mare cu doar 160 de lei”

  1. Anonim

    Dar daca sunt 18 grade ce sa faci la mare ? sa ingheti

Leave a Comment