Încă 190 de bilete de tratament pentru sălăjeni

Casei Judeţene de Pensii Sălaj i-au fost alocate, în cea de-a 12-a serie, 190 de bilete de tratament valabile pentru mai multe staţiuni din România. Potrivit unui comunicat de presă al instituţiei, cei interesaţi pot alege un sejur cu tratament în oricare din staţiunile 1 Mai, Bizușa, Buziaș, Căciulata, Covasna, Felix, Govora, Geoagiu, Herculane, Moneasa, Olănești, Ocna Șugatag, Saturn, Sovata, Sângeorz, Turda, Tușnad, Tășnad și Vatra Dornei, cu începere din 9, 10, 11 sau 12 august.

Biletele se pot ridica de la sediul CJP Sălaj, zilnic, de luni până joi între orele 8.00 şi14.00, iar vineri, între orele 8.00-13.00. Termenul limită pentru ridicarea biletelor aferente seriei 12 este 1 august, ora 14.00. „În cazul neridicării biletelor până la data amintită, acestea vor fi redistribuite în funcție de punctaj, începând cu 2 august”, se arată în comunicatul amintit.

Sejurul asigurat printr-un bilet de tratament este de 16 zile și include cazarea cu trei mese pe zi și tratamentul pentru 12 zile.

De la începutul anului, la CJP Sălaj, au fost depuse 3.449 cereri privind acordarea de bilete de tratament.

Alte articole

One Thought to “Încă 190 de bilete de tratament pentru sălăjeni”

  1. Anonim

    De ce pentru salariatii cu boli cronice ,cei care muncesc si contribuie la buget ,intretinandu-i in acest fel si pe pensionari ,nu exista aceste facilitati cu bilete de tratament?Fiindca sunt foarte multi in aceasta situatie si mai au mult pana la pensie.Nu mi se pare corect ca doar pensionarii sa beneficieze de aceste bilete.

Leave a Comment