Mii de sălăjeni beneficiază de legi speciale

Aproape 7.000 de sălăjeni beneficiază de venituri în baza unor legi speciale, arată datele prezentate, astăzi, în cadrul Colegiului Prefectural, de oficialii Casei Județene de Pensii Sălaj.

Peste 1.800 de sălăjeni beneficiază de prevederile Legii 189 privind persoanele persecutate din motive etnice de regimul instaurat în perioada 1940-1945. Peste 1.000 de sălăjeni se bucură de facilitățile oferite de Legea 309 privind recunoașterea și acordarea unor drepturi persoanelor care au efectuat stagiul militar, aproape 1.400 de sălăjeni sunt beneficiarii Legii 578 privind acordarea ajutorului lunar pentru soț supraviețuitor. În județ sunt și 20 de persoane beneficiare ale Legii 567 privind statutul personalului auxiliar de specialitate al instanțelor judecătorești și al parchetelor de pe lângă acestea, sunt peste 30d e beneficiari ai Legii 303 privind statutul magistraților și alți beneficiari de legi speciale. În total, față de 2020, numărul beneficiarilor de legi speciale a crescut în 2021 cu peste 1.000.

Fotografie cu caracter ilustrativ

3 Thoughts to “Mii de sălăjeni beneficiază de legi speciale”

  1. […] Aproape 7.000 de sălăjeni beneficiază de venituri în baza unor legi speciale, arată datele prezentate, astăzi, în cadrul Colegiului Prefectural, de oficialii Casei Județene de Pensii Sălaj. Peste 1.800 de sălăjeni beneficiază de prevederile Legii 189 privind persoanele persecutate din motive etnice de regimul instaurat în perioada 1940-1945. Peste 1.000 de sălăjeni se bucură de facilitățile oferite de Legea 309 privind recunoașterea și acordarea unor drepturi persoanelor care au efectuat stagiul militar, aproape 1.400 de sălăjeni sunt beneficiarii Legii 578 privind acordarea ajutorului lunar pentru soț supraviețuitor. În județ sunt… Citeste mai mult […]

  2. Anonim

    Jaf, jaf pe spinarea cetățeanului simplu. Din cauza atâtor speciali, legea pensiilor nu se poate aplica, nu sunt bani. Interesant este că atât pnrr cât si Fmi cer eliminarea excepțiilor dar, degeaba !

  3. Doru

    Ne baga intr-o ceata a diferitelor pensii speciale pentru ca sa poata trece neobservata legea pensiilor lor, a fostilor si actualilor parlamentari care nu au facut nimic pentru popor. Pai, eu i-am trimis pe Nosa Iuliu, Pop Gheorghe Militianul etc. sa faca „eforturi deosebite” in munca de parlamentar?

Leave a Comment