Importanța unui somn bun – și a lenjeriei de noapte!

Ai auzit acest sfat de nenumărate ori. Poate simți că îmbătrânește, dar probabil că trebuie să-l auzi din nou: un somn bun este extrem de important!

Este incredibil ce poate face un program de somn sănătos și consistent pentru bunăstarea ta generală. De la ascuțirea clarității mentale, până la ameliorarea stresului și a tensiunii și a vă oferi energie, nu există nicio modalitate de a sublinia cât de crucial este un somn bun.

Acum, știm că a dormi bine este mai ușor de spus decât de făcut. Cu atâtea sfaturi online cum să îți poți îmbunătății somnul, credem că un factor extrem de important este omis de multe astfel de ghiduri. Un somn de calitate are nevoie de instrumentele potrivite, iar lenjeria de noapte este unul dintre elementele ce nu ar trebui neglijate.

În ultimii ani am fost nevoiți să petrecem mult timp în interior, iar acest lucru ne-a făcut în mod obligatoriu să punem accent pe haine confortabile de casă. Așa că piese de lenjerie precum neglijeu de damă sau cămașă de noapte au crescut în popularitate în rândul femeilor.  Lucrul frumos despre lenjeria de noapte în acest moment este că, odată cu creșterea popularității, modelele devin din ce în ce mai la modă. În acest fel, nu trebuie să vă păstrați doar hainele de dormit pentru noapte. De asemenea, îl poți face să funcționeze în garderoba ta de zi cu zi sau chiar pentru o seară de neuitat cu partenerul.

În primul rând, de ce contează ce porți în pat? Ei bine, putem fi de acord cu toții cât de satisfăcător și plăcut este când îmbraci o cămașă de noapte sau un halat din satin când te duci la culcare. Este plăcut să te simți confortabil când te scufunzi în pat înainte la culcare. Este important ca, atunci când dormi, să fii în ceva respirabil, ușor și moale, astfel încât corpul tău să aibă ocazia să respire și să nu se simtă sufocat.

În plus, nu te simți puțin mai bine atunci când porți ceva care se simte bine, dar care se întâmplă să te facă și pe tine să te simți bine? Puterea modului în care ceea ce porți vă poate face să vă simțiți este cu siguranță subestimată. De prea multe ori, credem că este suficient să purtăm pantalonii de trening și tricourile vechi, pe care cu greu decidem că este momentul să le aruncăm afară din garderobă. Deși uneori este în regulă, este mult mai bine să-ți arăți îngrijirea personală cu niște haine confortabile de înaltă calitate, care adaugă un alt motiv pentru a zâmbi în ziua ta.

 

One Thought to “Importanța unui somn bun – și a lenjeriei de noapte!”

  1. […] Ai auzit acest sfat de nenumărate ori. Poate simți că îmbătrânește, dar probabil că trebuie să-l auzi din nou: un somn bun este extrem de important! Este incredibil ce poate face un program de somn sănătos și consistent pentru bunăstarea ta generală. De la ascuțirea clarității mentale, până la ameliorarea stresului și a tensiunii și a vă oferi energie, nu există nicio modalitate de a sublinia cât de crucial este un somn bun. Acum, știm că a dormi bine este mai ușor de spus decât de făcut. Cu atâtea sfaturi… Citeste mai mult […]

Comments are closed.