Cum decorăm camera de zi în stil marocan

Designul marocan are elemente bogate, naturale, care îl fac un stil preferat de decor pentru camera de zi. Tonurile pământii de maro și bej, combinate cu accente metalice – acesta este fundalul perfect pentru o abordare modernă a sufrageriei în stil marocan. În plus, mobilierul și accesoriile sunt expresii frumoase ale istoriei și culturii țării. Dacă aveți nevoie de sfaturi despre cum să vă decorați camera de zi în stil marocan, folosiți acestea ca ghid:

Asociați piese de accent marocan cu culori pământești

Interioarele marocane sunt caracterizate printr-o serie de detalii pictate manual și piese sculptate creând asfel piese de decor excepționale.

Pentru a obține atmosfera autentică marocană și relaxată pe care o doriți, optați pentru nuanțe mai îndrăznețe de maro și bej pentru pereții, podelele și mobilierul din cameră. Dacă doriți să adăugați o notă marocană suplimentară sufrageriei, alegeți o nuanță pentru perete într-o culoare care contrastează podeaua. Pentru un look marocan modern puteți opta pentru culoarea albă complet pentru pereții camerei de zi.

Piesele de decor marocane prezintă adesea detalii ample pline de culoare. Pentru a integra stilul autentic marocan fără a ți se părea prea aglomerat, aceste elemente ar trebui reduse alegând câteva piese de calitate și fă-le piesa centrală de decor a camerei tale de zi. Maroc este cunoscută pentru calitatea și măestria cu care sunt create covoare marocane din lână de la oile crescute în munții Atlas. Adu căldură sufrageriei tale cu un covor pufos din lână și completează decorul cu câteva pufuri din piele sau perne de podea.

Amintiți-vă că, deși mobilierul și accesoriile în stil marocan au un impact, este esențial ca acestea să funcționeze bine cu camera. Pentru a garanta un aspect unitar, folosește aceeași paletă de culori pe care ai ales-o pentru restul mobilierului din living.

Folosește elementele naturii în camera ta de zi

Designul marocan își are rădăcinile în dragostea culturii pentru natură, motiv pentru care elementele naturale ar trebui să joace un rol important. De exemplu, puteți folosi plante în ghivece de teracotă și coșuri din iarbă de mare, adăugând astfel culoare și textura decorului camerei.

Pentru a sublinia accentele de pământ găsite în mobilierul și accesoriile marocane, adăugați un element rustic în sufragerie. Băncile sau fotoliile în stil marocan, locul perfect pentru a te așeza și a te relaxa după o zi lungă, sunt elegante și atemporale.

Accesorizați în stil marocan

Când vine vorba de camere de zi în stil marocan, accesoriile vor face cu siguranță o declarație. Designul marocan autentic prezintă detalii complicate și modele pictate manual. Iluminatul lor tradițional este, de asemenea, o completare bogată pentru o cameră de zi, felinarele metalice dând o ambianță romantică și o strălucire caldă.

One Thought to “Cum decorăm camera de zi în stil marocan”

  1. […] Designul marocan are elemente bogate, naturale, care îl fac un stil preferat de decor pentru camera de zi. Tonurile pământii de maro și bej, combinate cu accente metalice – acesta este fundalul perfect pentru o abordare modernă a sufrageriei în stil marocan. În plus, mobilierul și accesoriile sunt expresii frumoase ale istoriei și culturii țării. Dacă aveți nevoie de sfaturi despre cum să vă decorați camera de zi în stil marocan, folosiți acestea ca ghid: Asociați piese de accent marocan cu culori pământești Interioarele marocane sunt caracterizate printr-o serie de… Citeste mai mult […]

Comments are closed.