Gală caritabilă a Clubului Rotary pentru salvarea Casei „Iuliu Maniu”

În An Centenar, membrii Clubului Rotary Zalău vor să pună umărul, sufletul și resursele la dispoziția finalizării unui proiect ambițios, important pentru identitatea națională: reabilitarea Casei Memoriale Iuliu Maniu, de la Bădăcin, din județul Sălaj.

”Animaţi de dorinţa de a menţine mereu vie flacăra spirituală a neamului pe care îl slujesc prin misiunea asumată, membrii Clubului Rotary ridică un arc peste timp, adresându-vă chemarea de a vă alătura acţiunii de strângere de fonduri în vederea reabilitării casei memoriale a sălăjeanului înscris în paginile istoriei drept corifeul Marii Uniri, Iuliu Maniu”, spune președintele Rotary Zalău, Gavril Iepure.
Acțiunea de strângere de fonduri este deja în desfășurare, prin donații în conturile special deschise în acest scop, și va culmina cu Balul Rotary Zalău 2018, o gală caritabilăorganizată în 23 noiembrie, de la ora 19, la Brilliant Parc Zalău. Scopul ambiţios al Clubului Rotary este finalizarea reabilitării monumentului istoric de la Bădăcin în Anul Centenar.

Cei care consideră, asemenea „Sfinxului de la Bădăcin”, că „nicio jertfă nu este prea mare când este pentru neam şi ţară”, pot sprijini acest demers și prin donații în conturile: RO34BTRL03201205270306XX – cont în RON şi RO80BTRL03204205270306XX – cont în EUR

Alte articole

Leave a Comment