Florian But este noul director executiv al Casei de Pensii Sălaj

Florian But este noul director executiv al Casei Judeţene de Pensii (CJP) Sălaj. Şi asta începând cu cea de a doua jumătate a lunii februarie 2016, în baza unui ordin de numire în funcţie emis de Casa Naţională de Pensii Publice (CNPP).
Ordinul privind numirea în funcţia de director executiv al CJP Sălaj este valabil timp de şase luni până la organizarea unui concurs. Actualul director executiv al instituţiei precizate, Florian But, a ocupat, până în luna septembrie 2015, la pensionarea directorului executiv Filonaş Chiş, funcţia de director adjunct, iar până la jumătatea lunii februarie a fost împuternicit, tot în baza unui ordin emis de CNPP să preia şi atribuţiile directorului executiv pe lângă cele de adjunct. Actualul director executiv al CJP Sălaj a absolvit în anul 1995 Facultatea de Matematică şi Informatică din cadrul Univesităţii „Babeş-Bolyai” (UBB) din Cluj-Napoca. Este masterand în Ştiinţe Administrative şi a absolvit studii postuniversitare în „Informatică” tot în cadrul aceleiaşi universităţi – UBB Cluj-Napoca. Timp de aproximativ doi ani, în perioada 1995-1997, a fost profesor la catedara de „Informatică” din cadrul Colegiul Tehnic „Alesandru Papiu Ilarian” din Zalău. În perioada noiembrie 1999 – decembrie 2001 a deţinut funcţia de şef „Serviciu Dezvoltare Sistem” în cadrul Direcţiei Judeţene de Statistică (DJS) Sălaj. Activitatea la CJP Sălaj a început-o în anul 2001, unde a deţinut pe rând, funcţii de conducere în cadrul mai multor compartimente.

6 Thoughts to “Florian But este noul director executiv al Casei de Pensii Sălaj”

 1. Anonim

  PARTIDUL E MANDRU DE TINE!

 2. ma recomanda vocea si talentul meu! :) sursa: B.D. la munte si la mare - preselectia.

  numit politic = rezultat zero sau cu minus. Altul numit , lucru care ii da mare legitimitate, caci este „technocrat”, o lucrat numai la privat toata viata.
  Il vedem acuma pe Ciunt, alul care se dadea mare APOLITIC si acuma tusti in barca PSD.
  Tara de prosti, condusa de hoti.

 3. nae ledra

  Cu ce pensie iese comunistul Filonas ?!

 4. a

  victorie !! la ei, caci noi tot acolo ramanem.

 5. Anonim

  La vremuri noi, tot noi!

 6. Anonim

  Unul dintre putinii tehnocrati ajuns in functie, mai mult decat meritat! Felicitari!

Leave a Comment