Episcopia Sălajului vrea curent pe banii publici

Tupeul Episcopiei Sălajului atinge cote maxime. Mai marii instituţiei au solicitat autorităţilor locale să aprobe conectarea sistemului de iluminat exterior de la sediul episcopal, la reţeaua publică a municipiului.
Cererea feţelor bisericeşti nu i-a înduioşat pe aleşii Zalăului, care au respins-o la unison, după ce, în prealabil, fusese discutată în comisiile de specialitate din Consiliul Local. Municipalitatea nu a fost de acord cu solicitarea Episcopiei pe motiv că nu există un cadrul legal pentru a da curs cererii, se arată într-un referat al Serviciului Juridic-Contencios. Mai exact, sistemul de iluminat exterior al sediului eparhiei nu se încadrează în niciuna dintre categoriile incluse de lege în cadrul serviciului de iluminat public: iluminat arhitectural, ornamental, ornamental-festiv, stradal-pietonal şi stradal-rutier.
Potrivit estimărilor făcute de reprezentanţii Primăriei, iluminatul exterior al Episcopiei Sălajului ar fi presupus o cheltuială de la bugetul local de aproape 3.400 de lei.
Contactat cu privire la solicitarea înaintată autorităţilor locale, Gabriel Gârdan, purtătorul de cuvânt al Episcopiei Sălajului, ne-a declarat că nu ştie despre ce este vorba.

Alte articole

19 Thoughts to “Episcopia Sălajului vrea curent pe banii publici”

 1. Anonim

  de Dumnezeu nu se tem, de oameni nu le e rusine! Astia sunt mai marii ortodocsilor din Salaj din zilele noastre. Si cand te gandesti ce preoti mari greco-catolici au trait pe meleagurile astea: Ossian la Simleu, Barbulovici etc. Acum povestim despre oameni festiti in barbi care ar fura pita de la gura pruncilor…

 2. teodor florescu

  Tupeu e a lui Petroniu si a camarilei ce-l slujește ca pe un stăpân de sclavi.Poate în curând vor cere și sponsorizare pentru cosmetice(vopsele de păr și barbă,farduri)pentru că se folosesc din plin la noul centru eparhial!

 3. nae l.

  Asta isi bate joc nu numai de noi , cat mai ales de Dumnezeu !!! Cum o fi aratand asa zisa catedrala a mantuirii neamului !!! Este o sfidare a bunului simt !!!

 4. Grigore Vantu

  Domnilor,
  Biserica Ortodoxa merita sa fie ajutata, dar in cazul de fata, cand vorbim de un dobitoc precum acest PETRONIU, e foarte bine cum au procedat alesii poporului. Inconjurat de o camarila corupta si incompetenta PETRONIU se dovedeste a fi cu un tupeu fara seaman. Am vazut de curand fata lui hidoasa cand a incercat sa puna in stada pe cel mai vrednic preot ortodox din Zalau. Gunoaiele Episcopiei Salajului merita doar un cap in gura si picioare in fund, in frunte cu marele purtator de cuvant, horoscopistul GARDAN, pupatorul de moaste petroniene in c.u.r. Destinul Bisericii Ortodoxe cu asemenea specimene este sumbru. Ma mir ca mitropolitul Andrei tine sub aripa sa asemenea specimene jegoase din regnul mumiilor ortodoxiei. RUSINE PENTRU TOATA CAMARILA ORTODOXA DIN ZALAU! afara din Salaj cu hoitul de PETRONIU. Sa mearga pe plajele din Mexic si Africa de Sud sa-si bronzeze NEGRU la fel ca barba de cucuvea!

  1. Pr. Gabriel Gardan

   Stimate domnule Vantu,
   Daca e din partea dumneavoastra, primesc cu bucurie.

   1. COPSA MICA

    Stimabile gardan,
    Locul vostru e la Copsa Mica pe dealurile pustii! Va bateti joc de oameni. Luati cu voi si pe profesoru LABA de la Cluj! Aveti acelasi IQ!

 5. Anonim

  Felicitari celor din Consiliul Local al Municipiului ca au respins cererea celor de la Episcopie, sunt destule lucruri de facut cu bani de la buget sunt gadinite si scoli care arata jalnic.
  Sa-i vedem acum pe cei de la Episcopie cum isi vor intretine palatul.

 6. Anonim

  de Dumnezeu nu se tem, iar de oameni nu le e rusine!

  Si cand te gandesti ce preoti greco-catolici a dat Salajul: Ossian, Barbulovici etc… Ce a putut fi in mintea voastra oameni buni cand ati respins greco-catolicismul?
  PS: pentru comentatorul de mai sus Grigore Vantu: ii fi avand reptate pe fond, dar un asemenea limbaj nu este propriu nici unui crestin! „Cap in gura”, „picioare in fund”? Inteleg ca asa v-ati purtat cu fratii vostri greco-catolici, dar a mai trecut ceva timp, credeam ca v-ati mai civilizat.

  1. Petre Geambasu

   Fratilor poponari greco-catolici,
   Vedeti-va de ciurucurile homosexuale de la Vatican. Noi ne vedem de uscaturile Ortodoxiei! Greco-catolicismul a fost cea maimare nenorocire a acestui popor! Istoria e bine cunoscuta!

   1. Anonim

    Domnule Geambasu, istoria noastra si a parintilor dvs. este, pe scurt, scrisa si aici:

    http://ro.scribd.com/doc/3677522/-Dece-suntem-GrecoCatolici-

    Cititi, nu lasati ca ignoranta sa va lipseasca de aceasta pagina de istorie a Romaniei. Au murit atatia oameni pentru ca dvs. sa aveti acces la adevar, dusi in temnite de statul comunist cu complicitatea Bisericii ortodoxe Romane!

 7. ANONIM

  Sa isi monteze centrala eoliana daca vrea curent gratis si mai apoi sa dea si la altii

 8. Anonymus

  amplasarea unei rampe de lansare pentru o racheta Challanger, cu care sf. petroniu de salaj sa fie trimis cat mai rapid in p..msii de unde a venit, nechemat de nimeni, nesimtitul dracului!

 9. Anonim

  daca primaria nu aprobat cererea lui mister petroniu…….curentul se va plati din salariile personalului clerical si neclerical……ca doar nimeni (DIN PACATE !!!) nu are tupeul sa tina piept nenorocitilor alora de la episcopie. fratilor…..DESTEPTATI-VA !!! si haideti sa scapam judetul si ortodoxia (sau ce a mai ramas din ea dupa venirea bisexualului de petru florea) de acesti lupi imbracati in piei de oaie care numai dezbinare fac…..in niciun caz sa fie exemple pozitive pentru preoti si credinciosi!!! AFARA cu ei din judet si din ortodoxie!!!

 10. Anonim

  Fantani arteziene, piscine, sala „de relaxare”, bar de zi sau de noapte nu vor ?

 11. anonim

  Cat tupeu,la ce sa te astepti de la petroniu si de la vasile rus,nu le trebue cunva si o sala pentru masaj erotic ?Hoti ,banditi si curvari nenirociti,îfrunte cu petroniu si terminînd cu gîrdan. Tu vasile dute înapoi la cristolt ca ti-a ramas pamintul nelucrat,bogatan împutit, ai ajuns si tu mare scula prin Zalau,ma pîrlitule, ma cîcat cu ochi ai uitat cine ai fost în cristolt ?nevastata a ajuns prof,la a p i ?NENOROCITILOR !!!

 12. Anonim

  petronela-homosexuela ! ma petroniule e adevarat ca te vopsesti in zona genitala? parul din fundic il vopsesti sau il pensezi deodata cu sparncenele la salon? sau te infrumuseteaza poponaru ala cu peujeot 407 cu care mergi pe la restaurant in centru? sleahta de poponari tupeisti !

 13. Tetelu

  Băi, da’ tupeiști lățoșii aștia….

 14. Anonim

  Dumnezeule, ce comentarii de oameni frustrati si prost crescuti……

Leave a Comment