Elevii din Sălaj, sprijiniți să descopere cariera care li se potrivește

Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională Sălaj a anunțat derularea unei noi ediții a programului de consiliere în carieră. „Profesioniștii viitorului” se numește programul, iar noutatea este extinderea grupului țintă.

Inițial, programul se adresa elevilor din clasele a VII-a, dar, începând din acest an, sistemul va putea fi accesat și de elevii claselor a XI-a de la liceele și colegiile din Zalău și Jibou. Identificarea profilului vocaţional este absolut necesară pentru luarea deciziilor corecte cu privire la continuarea studiilor liceale/universitare.

Astfel, în cadrul programului de consiliere și orientare în carieră, elevii vor beneficia gratuit de testarea standardizată a aptitudinilor cognitive, intereselor şi personalităţii, urmată de activități de consiliere în carieră individuală şi colectivă în vederea luării unei decizii corecte privind cariera.

Programul este realizat în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Sălaj și este susținut financiar de Consiliul Județean Sălaj.

One Thought to “Elevii din Sălaj, sprijiniți să descopere cariera care li se potrivește”

  1. […] Astfel, în cadrul programului de consiliere și orientare în… Articolul Elevii din Sălaj, sprijiniți să descopere cariera care li se potrivește apare prima dată în Magazin Sălăjean. Citeste mai […]

Leave a Comment