Un nou centru de zi pentru seniori în Zalău

Consilierii locali au aprobat, în ședința din data de 29 februarie, documentația tehnico-economică pentru obiectivul de investiții „Construire centru de zi pentru seniori în municipiul Zalău”.

Bugetul proiectului are o valoare totală de 9.833.555,25 lei, bani proveniți dintr-o finanțare atrasă în cadrul Programului de Incluziune și Demnitate Socială 2021 – 2027, contribuţia primăriei fiind stabilită la 2.297.392,11 lei.

Autoritățile locale doresc ca această investiție să fie realizată pe un teren intravilan aflat în proprietatea municipalității, având o suprafaţă de 3.735 mp. Terenul este situat pe strada Valea Miţii nr. 4 A. Potrivit proiectului supus aprobării consiliului local, toate spaţiile destinate beneficiarilor vor fi accesibile şi persoanelor cu dizabilităţi.

Pentru încălzirea și răcirea spaţiilor se vor folosi sisteme de climatizare bazate pe energie regenerabilă, sistemul putând furniza încălzire şi răcire în funcţie de perioada anului.

3 Thoughts to “Un nou centru de zi pentru seniori în Zalău”

  1. […] de 3.735 mp. Terenul este situat pe strada Valea Miţii nr. 4… Articolul Un nou centru de zi pentru seniori în Zalău apare prima dată în Magazin Sălăjean. Citeste mai […]

  2. Anonim

    Un azil de batrani intr-o zona industriala !!!! Sunt curios ce cine este in spatele acestei idei , Dr Mengele !

  3. Eu

    Este un centru de zi cu acces facil. Seniorii vor fi foarte fericiți, în 3 minute ajung din orice zonă a orașului (cu elicopterul).

Leave a Comment