O nouă tranșă a biletelor de tratament pentru pensionari

Casa Județeană de Pensii Sălaj (CJP Sălaj) anunță că dispune de 82 bilete de tratament, în următoarele stațiuni: 1 Mai, Bizușa, Buziaș, Covasna, Moneasa și Geoagiu.

Biletele pot fi ridicate de la sediul instituției, în perioada 4 – 8 martie (luni – joi, între orele 8 – 14, iar vineri între orele 8 – 13).

Acestea se ridică personal sau prin intermediul unei alte persoane desemnate de către titular, prin procură autentificată din care să rezulte că mandatarul este împuternicit  să ridice biletul de tratament balnear.

Sejurul asigurat printr-un bilet de tratament este de 16 zile, acesta acoperind cazarea cu trei mese pe zi și tratamentul pentru o perioadă de 12 zile.

Persoanele interesate pot obține informații suplimentare de la Compartimentul Bilete de Tratament al CJP Sălaj, la numerele de telefon 0260.622.990 sau 0799.902.699.

One Thought to “O nouă tranșă a biletelor de tratament pentru pensionari”

  1. […] ridice biletul de tratament balnear. Sejurul asigurat printr-un bilet… Articolul O nouă tranșă a biletelor de tratament pentru pensionari apare prima dată în Magazin Sălăjean. Citeste mai […]

Leave a Comment