Ediţie aniversară „Gala Presei Sălăjene”

Jurnaliştii din judeţ, membrii au Asociaţiei Jurnaliştilor din Sălaj, se reunesc pentru al zecelea an consecutiv într-un cadru festiv pentru a face o trecere în revistă a activităţii desfăşurate în 2016. Manifestarea va avea loc în sala „Dialoguri europene” a Centrului de Cultură şi Artă al Judeţului Sălaj, de la ora 18, şi va cuprinde lansări de carte, o expoziţie de fotografie a jurnalistului Sebastian Olaru şi un moment muzical susţinut de tenorul Sergiu Chirilă.
Cărţile ce vor fi lansate cu acest prilej sunt Anuarul Presei Sălăjene 2016, apărut cu sprijinul Consiliului Judeţean Sălaj, „Descoperim Sălajul”, volumul VII, publicat la Editura Caiete Silvane, în colecţia „Magazin Sălăjean”, şi volumul de publicistică „Un bou în anul maimuţei”, semnat de Daniel Săuca, apărut la Editura Mega, Cluj-Napoca.
Evenimentul este organizat de către Asociaţia Jurnaliştilor din Sălaj, în parteneriat cu Consiliul Județean Sălaj și Primăria Municipiului Zalău şi îi are ca sponsori pe Michelin, TenarisSilcotub, Compania de Apă Someș şi Multicom.

Alte articole

Leave a Comment